MCBÜ’de modern ve konforlu ulaşım dönemi

Güncelleme Tarihi:

MCBÜ’de modern ve konforlu ulaşım dönemi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2021 05:26

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, üniversitede eğitim döneminin başlamasıyla birlikte 25 metrelik 2 yeni elektrikli otobüsü hizmete sundu.

Haberin Devamı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Muradiye Kampüs- Cezaevi güzergahında toplu taşıma hizmeti vermeye başlayan modern araçlarda, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Özgür Temiz ve Muradiye Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Vedat Yılmaz öğrencilerle birlikte yeni araçları test etti.

TEMEL GAYE ÇOCUKLAR

Temel gayelerinin çocuklar olduğunu ifade eden MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, “Çocuklarımız daha iyi konforda kampüsümüze gelsinler. Daha az stres olarak derslere girsinler. Kampüsümüzün yeşillendirilmesiyle beraber ulaşımı da en iyi şekilde sağlayamaya çalışıyoruz. Yaşadığımız süreç, Manisa içerisinde devlet kurumları arasında yaşanan iş birliğinin, karşılıklı anlayışın, birbirimize destek olmanın çok güzel bir örneği. Çok taraflı emekler geçti” dedi.

Haberin Devamı

PANDEMİ ERTELETTİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün de öğrencilere konforlu ve güvenli ulaşım sunmayı amaçladıklarını belirterek, “Akgedik’in devreye girmesi ve üniversitenin açılmasıyla birlikte kooperatifin yetersiz gelebileceği düşüncesiyle, elektrikli otobüsleri bu güzergahta hizmete aldık. Öğrencilerimize konforlu bir taşıma hizmeti sağlayacağız. Planlamamız geçtiğimiz yıldı ancak pandemi nedeniyle okullarımız kapalıydı. Üniversitenin açılma takvimiyle birlikte, toplu taşıma hizmetine başladık” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!