Lidya Garden City yepyeni bir yaşam alanı sunmak için geliyor

Güncelleme Tarihi:

Lidya Garden City yepyeni bir yaşam alanı sunmak için geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 14:54

 Lidya Konservecilik, uzun yıllardır gıda sektöründe devam ettirdiği başarılarını şimdi de inşaat sektörüne taşıyor.

Haberin Devamı

Manisa’nın hızlı gelişen ilçesi Turgutlu, tarihi boyunca Kasaba (Cassaba) olarak anılagelmiştir. Verimli toprakları, güçlü sanayisi ve Ege insanının cana yakınlığıyla bilinen bölgede, 1989 yılından beri hizmet veren Lidya Konservecilik, gıda sektöründe yüksek standartlarıyla ihracat odaklı, topluma ve çevreye duyarlı bir anlayışla ülke ekonomisine katkı vermeye devam ediyor. Bu anlayışı inşaat sektöründe de aynı inanç, güven ve kaliteyle devam ettirmek isteyen şirket, ‘yeni yaşam vaadi’ hayaliyle yeni projesini hayata geçiriyor.
Peki, neydi bu hayal?
Şirket yetkilileri, bu hayali, “Doğup büyüdüğümüz topraklarda, geleneksel Kasaba’yı modern bir şekilde yorumlayarak çehresini değiştirmek, günümüz ‘Cassaba’sını yaratmak” olarak belirtiyor.
Ve şimdi ‘Yeni Cassaba’ hayali, Lidya Garden City adıyla uçsuz bucaksız bir vadinin üzerinde yükselen geçmişle geleceği buluşturan modern bir şehirle gerçekleşiyor ve sakinlerine yeni bir hayat vaat ediyor.
Lidya Garden City 3 etap, 14 kısımdan oluşuyor. 196 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri ve villalarla sakinlerine şehrin merkezinde oluşturduğu yeşil alanlarla doğanın kalbinde yeni bir aile hayatı vaat ediyor.

Haberin Devamı

Lidya Garden City yepyeni bir yaşam alanı sunmak için geliyor

MODERN MİMARİ VE ESTETİK

Turgutlu’nun yemyeşil vadisi üzerine konumlanacak olan Lidya Garden City, aynı zamanda bölgenin en prestijli inşaat projesi olmaya aday. Bölgenin dokusunun modern mimari anlayışı ve estetikle harmanlandığı projede tüm detaylar sakinlerinin rahatı, konforu ve güvenliği göz önünde bulundurularak tasarlandı. Alanında en iyi olan markalardan hammadde ve ürünler, şık iç dizayn, geniş peyzaj ve sosyal alanlarıyla Lidya Garden City sakinlerine şehrin merkezinde ve sakin bir hayat deneyimi sunacak.
Çevreye duyarlı olarak inşa edilen Lidya Garden City, çocuk oyun alanları, sanat alanları, sinema odası, otoparkları, yüzme havuzu, fitness salonu, kapalı devre kamera sistem ve 24 saat güvenlik önlemleriyle hayalinizdeki hayatı gerçeğe dönüştürecek.

Haberin Devamı

Lidya Garden City yepyeni bir yaşam alanı sunmak için geliyor

DEPREM YÖNETMELİĞİNE UYGUN

Lidya Garden City’de çamaşır ve giyinme odası olan planlar, tüm dairelerde bulunan ebeveyn banyosu, lake kaplama sabit mobilyalar, 3’lü ankastre set, otomatik panjur sistemi, merkezi pay ölçerli yerden ısıtma sistemiyle konforunuz, jet grout sistemiyle iyileştirilen zeminler, tüm bloklarda kullanılan radye temel tekniği, C30/37 hazır beton sınıfı ve yeni deprem yönetmeliğine uygunluğuyla güvenliğiniz için her şey düşünüldü.
Bölgenin dokusunun modern mimari anlayışının estetikle harmanlanacağı projenin salon, yatak odası, oturma odası mutfak, banyo, hol ve balkonlardan oluşan iç düzeninde de tüm detaylar sakinlerin huzuru ve konforu için düşünüldü.

Haberin Devamı

Lidya Garden City yepyeni bir yaşam alanı sunmak için geliyor

HER YERE ÇOK YAKIN

Turgutlu Otogar’a 8 dakika, Turgutlu Devlet Hastanesi’ne, Turgutlu Belediyesi’ne, Turgutlu Hükümet Konağı’na 4 dakika, Bornova’ya 35 dakika, Alsancak’a ise 45 dakika uzakıkta bulunan Lidya Garden City, sakinlerine şehre yakın ama şehir karmaşasından uzak bir yaşam sunmayı hedefliyor.
Çevreci bina anlayışıyla doğanın ve dünyanın çıkarı gözetilerek inşa edilen ve Turgutlu’nun verimli bir vadisi üzerine konumlanacak olan proje, geniş peyzaj alanları ve yürüyüş parkuruyla doğanın içinde bir şehir olacak.
Bir şehrin sağladığı bütün imkanları vaat eden, her yaşam tarzına uygun bir plan bulunan Lidya Garden City’nin sizin için yaratmış olduğu prestijli yaşam sayesinde kendinizi özel hissedeceksiniz.
Yeni Cassaba’nızda ‘Yeni Yaşam Vaadi’ mottosuyla yola çıkan Lidya Garden City, hayallerin gerçeğe dönüştüğü yer olarak Turgutlu’da yükseliyor.
Şirket yetkilileri, “Siz hayal edin, biz gerçekleştirelim” diyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!