La Quinta by Wyndham’da yılın 12 ayı kapılar açık

Güncelleme Tarihi:

La Quinta by Wyndham’da yılın 12 ayı kapılar açık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2021 23:22

Bodrum’da 30 yılı aşkın süre Mavi Otel olarak hizmet verdikten sonra 2020 sezonunda tamamen yenilenen yüzü ile hizmet vermeye başlayan La Quinta by Wyndham Bodrum 2021 yaz sezonu için hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

 

 

La Quinta by Wyndham Bodrum’un yaklaşık 3.5 milyon euroluk renovasyon yatırımıyla yepyeni bir imaj kazandığını belirten Genel Müdür Gün Ufuk, uluslararası standartlardaki tesis ve hizmet kalitesiyle yılın 12 ayı kapılarını açık tuttuklarını söyledi. Uluslararası bilinirliğe sahip Wyndham markasıyla Bodrum’a önemli bir turizm tesisi kazandırdıklarına dikkat çeken Ufuk, “Uluslararası standartlarla birlikte otelimizin fiziki yapısını, odalarını ve genel kullanım alanlarını yeniledik. Tesisimiz 17 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu. Toplamda 175 odamız mevcut. Misafirlerimize iki ayrı oda kategorisinde konaklama seçeneği sunuyoruz. La Quinta by Wyndham Bodrum bundan önceki bilinirliğinin üstüne güçlü bir markayla yoluna devam etmesi, hizmet anlayışı ile fiziki özelliklerinin geliştirilmesiyle gücüne güç kattı” dedi.

Haberin Devamı

La Quinta by Wyndham’da yılın 12 ayı kapılar açık

BODRUM VE EGE ATMOSFERİ
Otelin Ege ve Bodrum kültüründen esintiler taşıyan mimarisi, ilçenin kalbinde denize sıfır lokasyonuyla da tercih edildiğini dile getiren Gün Ufuk, “La Quinta by Wyndham Bodrum, Ege ve Bodrum’un özelliğini barındıracak şekilde dizayn edildi. Tesisimiz merkeze çok yakın olmasından dolayı kurumsal şirketlerin iş konaklamalarında ve toplantı organizasyonlarında da tercih ediliyor. 12 ay boyunca açığız. Pandemi sürecinde 12 ay açık kalma cesaretini gösteren nadir oteller arasındayız. Event ve mice organizasyonları için farklı alanlarımız bulunuyor. Gelişmiş teknik ekipmanlarıyla hizmet verebilecek 500 kişilik toplantı salonumuz var. Bunun yanında diğer gala ve event organizasyonları için roof terasımız mevcut. 500 kişilik açık alanda eşsiz kale manzarası sunuyoruz. Bodrum’un muhteşem koylarından biri olan mavi bayraklı Bardakçı’daa yaklaşık 200 metrelik plaja sahibiz” diye konuştu. DEV ORGANİZASYONLARA İMZA
Düşük sezon alarak tabir edilen dönemlerde de 12 açık ay olduklarını, etkinlik ve özel organizasyonlar için etkinlik alanlarının uygun olması nedeniyle kışın da tercih edildiklerini kaydeden Ufuk, şöyle devam etti: “Nisanda üç farklı organizasyona ev sahipliği yaptık. 5-8 Nisan’da, 2 bin 400 yıllık tarihe sahip Leleg Yolu’nun tanıtım lansmanı çerçevesinde ülkemizin dört bir yanından alternatif kültür turları düzenleyen 50 farklı acentenin üst düzey yöneticilerini ağırladık. 9-11 Nisan’da yine Bodrum’un tanıtımı için çok önemli bir etkinlik olan ralli organizasyonuna katılan iki büyük takımın konaklama sağlayıcısı olarak rol aldık. Sonrasında 16-18 Nisan’da uluslararası birçok takımın yer aldığı Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda yarışan 11 takımın konaklamasını sağladık. Bu organizasyonlarla hem Bodrum, hem de tesisimizin tanıtımını yapıyoruz. Yurtiçi ve yurtdışında gördüğümüz ilgiden dolayı memnunuz.”

Haberin Devamı

La Quinta by Wyndham’da yılın 12 ayı kapılar açık

2021’Yİ GERİDE BIRAKIRIZ
2019 sonu, 2020 başı itibariyle yenilenen tesisin Wyndham markasıyla buluşmasının pandeminin başlangıç dönemine denk geldiğine vurgu yapan Gün Ufuk, “Böylesi zorlu bir sürece ve pandemi koşullarına ayak uydurup güvenli turizm sertifikamızı edindik. Personelimizi pandemi koşullarına göre eğitimlerle hazırlayarak 12 ay hizmet verme kararı aldık. Sonrasında 2021’e geldiğimizde pandemi koşullarının devam etmesi ve uluslararası seyahat kısıtlamaları gibi konular nedeniyle turizm sektörünün temkinli hareket etme gerekliliği doğsa da 2021 yaz sezonu hazırlıklarına ümitli şekilde devam etmekteyiz” ifadelerini kullandı.
Sektörde yaşanan son gelişmeler ve pandemi koşulları nedeniyle hedef pazarları yeniden belirlemek zorunda kaldıklarını da aktaran Ufuk, ekledi: “Pandemiyle birlikte gelen sınırlamalar ve hedef pazar ülkelerin aldığı seyahat kısıtlaması kararları alternatif pazarlara yönelmemize neden oldu. Pandeminin ne kadar süreceği, yurtdışı uçuşların ve seyahatlerin ne zaman yapılabileceği konusundaki belirsizlik hala sürüyor. Bununla beraber Bodrum’un hem iç, hem de dış pazarda yüksek seviyede olan marka bilinirliği bizleri destekliyor. Yaz sezonu için taleplerin ivme kazanmaya başlayacağı dönemin Ramazan Bayramı ve sonrası olarak gerçekleşeceği öngörümüz var. Geçtiğimiz yıl temmuz ayının 15’inden itibaren verimli bir sezon geçirmiştik. Rusya’nın kısıtlamalar konusundaki tavrı, bayram dönemini kapsayan yurtiçindeki kısıtlamaların devam edecek olması beklentisi şu an itibariyle belirsizliğini sürdürüyor. Yine de hem biz otel işletmecileri, hem de diğer turizm paydaşları hazırlıklarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Bu yıl Bodrum’da yeni tesisler de kapılarını açacak. Eğer haziran ortaları itibariyle uçuşlar yeniden eski seviyelerde gerçekleşirse 2020’yi geçebiliriz diye düşünüyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!