Kusursuz olmak isteyenlerin tercihi Dermisia Beauty’den güzel bir dokunuş

Güncelleme Tarihi:

Kusursuz olmak isteyenlerin tercihi Dermisia Beauty’den güzel bir dokunuş
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2021 02:23

İKİ cesur kadının hikayesi güzellik salonunda buluştu. Kendilerini bakımlarına özen gösteren kadınlara adayan Ayşe Ertürk 17 yıllık hemşirelik, İlkay Aktekin ise 20 yıllık finans yaşamlarını sonlandırarak hayallerinin peşinden koştu.

Haberin Devamı

 

Bu yolda en büyük destekçileri ise hayat arkadaşları Tansel Ertürk ve Necati Aktekin oldu.
İngiltere’den kesin dönüş yapan İlkay Aktekin, Ayşe Ertürk’le birlikte yurtiçi-yurtdışında çeşitli seminerler ve kongrelerin yanı sıra aldıkları 2 yıllık eğitimin ardından hayalini kurdukları güzellik salonu Dermisia Beauty’i kadınların hizmetine sundu. ‘Kusursuz olmak isteyenlerin tercihi’ sloganıyla İzmirli kadınların sağlıklı güzelleşmesini hedefleyen Dermisia Beauty, bölgede eksikliğini gördükleri Bornova-Yeşilova arasında kalan Folkart Life’ta şık bir ortamda kaliteli hizmet verecek. Ayşe Ertürk ve İlkay Aktekin’in ekonomideki durgunluğa rağmen karamsarlığa kapılmadan kurdukları Dermisia Beauty, kadınların güncel sorunları olan selülit, kür bakımı, makyaj, epilasyon, nail art ve kozmetiğin her dalında uzman kadrosuyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

DOĞRU ÜRÜN, DOĞRU YÖNTEM
Profesyonel bir kadroyla tüm güzellik, bakım ve dermo kozmetik ürünleri hizmetlerini sunduklarını belirten Ayşe Ertürk ve İlkay Aktekin, “Günümüzün stresli hayatından kaçmak için güzellik merkezleri kadınlar için ideal adres haline geldi. Biz de bölgedeki konumu, ferah mimarisi ile kurduğumuz Dermisia Beauty’de profesyonel bakımın gücünü müşterilerimize hijyenik ortamda sunuyoruz. Doğru ürün, doğru yöntem ve işinin ehli uzmanlarla çalışmak sağlıklı güzelliğin olmazsa olmazı. 4 işlem odamızla kaliteden ödün vermeyen piyasadaki bilinenlerin en üst segmentinde bulunan cilt bakım ürünlerimizle bakıma gelen kadınların yaşam ve alışkanlıklarını dikkatle inceleyerek cilt tipine uygun bakım gerçekleştiriyoruz. Güzellik sağlıkla bütünleşmektir, devamlılık gerektirir. Sağlıksız güzellik kalıcı olmaz” dedi.
İki ortak ayrıca Türk toplumunda giderek artan işsizlik problemine karşı kendi ekonomik bağımsızlığını elde etmiş, iş sahibi, işletmeci ve kendine güven duyan kadınların artması gerektiğini de belirtti. Ayşe Ertürk ve İlkay Aktekin, kadın elinin değdiği her ortamın kendini yenileyeceğini ve olumsuz şartların kendiliğinden değişeceğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

 
NE TÜR HİZMETLER VAR?
* Sağlık Bakanlığı onaylı son teknoloji kendini sterilize eden başlığıyla lazer epilasyon.
* Sağlık Bakanlığı onaylı kozmetik ürünlerle profesyonel cilt analizi ve bakımı.
* Selülit masajı.
* El ayak bakımı.
* Kalıcı oje, protez tırnak ve nail art.
* En iyi markaların tercih edildiği ürünlerle kaş ve kirpik lifting.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!