Kurye sayısı 2 bini geçti

Güncelleme Tarihi:

Kurye sayısı 2 bini geçti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2021 04:08

TÜRKİYE pazarına İstanbul’la giriş yapan Banabikurye, ‘kargo fiyatına kurye’ sloganıyla ikinci şehir olarak İzmir’i seçti.

Haberin Devamı

Kendine özgü çalışma modeliyle adından söz ettiren Banabikurye, kentte istihdama da katkı sağlıyor. 2 binden fazla kuryeyle hizmet veren Banabikurye, İzmir’de 3 ayda yüzlerce firma ve binlerce kişiye teslimat gerçekleştirdi.

İKİ TARAFI BULUŞTURUYOR

Banabikurye Ülke Müdürü Arda İpekçi, araçlı ve motorlu kuryelerle kuryeye ihtiyacı olan kişileri bir araya getirdiklerini ifade etti, “Kurye hizmetine ihtiyaç duyduğunuzda talebinizi 7/24 web sitesinden ya da ücretsiz uygulamadan dakikalar içerisinde oluştura bilinmektedir. Talep sisteme düşer düşmez gönderinin alınacağı noktaya en yakın olan kuryeler haberdar oluyor ve uygunluk durumuna göre talebi kabul ediyorlar. Talebin kabul edilmesinin ardından 30 dakika içinde kurye çıkış adresine vararak gönderiyi teslim alıyor ve 60 dakika içerisinde alıcıya ulaşıyor. Bu süreçte gönderi ve kurye haritadan takip edebilir. Hizmetlerimize banabikurye.com adresinden ulaşılabildiği gibi Google Play ve AppStore’dan telefonunuza uygulama olarak indirmek de mümkün” dedi.

Haberin Devamı

HIZLI VE KOLAY TESLİMAT

Uygulama ve web sitesi üzerinden çıkış ile varış adreslerini girerek gönderi fiyatının anında görülebildiğini aktaran Arda İpekçi, “Ayrıca çevrimiçi mağazanızda müşterilerinize gün içi teslimat hizmetini sunmak için Banabikurye ile API entregrasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Kurumsal müşteri olarak gönderilerinizi daha uygun fiyatlarla oluşturabilir ve Banabikurye avantajlardan faydalanabilirsiniz” diye konuştu.

İSTİHDAM DA ARTIYOR

“BANABİRKURYE ile yola çıktığımız İstanbul’da kısa sürede büyük bir oranda istihdam alanı sağlandık” diyen Arda İpekçi, şöyle devam etti: “Sisteme kayıt olan bütün kuryelerimiz sipariş alabiliyor. İzmirliler gönderilerini ne kadar banabikurye’ye yönlendirirse o kadar yeni istihdam alanı açılacak ve İzmir ekonomisine o kadar katkı sağlamış olacağız. Şu anda İzmir’deki kurye kaydımız 2 bine yaklaştı, sipariş sayısı arttıkça kurye sayımız da kuryelerimizin gelirleri de artacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!