Kocaoğlu, "İktidara elimizi uzatıp alabilecek kadar yakınız"

Güncelleme Tarihi:

Kocaoğlu, İktidara elimizi uzatıp alabilecek kadar yakınız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 10:58

Kocaoğlu, "İktidara elimizi uzatıp alabilecek kadar yakınız"

Haberin Devamı

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Genel Seçim öncesinde Küçük Menderes bölgesine giderek 6 ilçedeki Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerini ziyaret etti. Partililere seslenen Kocaoğlu, "Bu kez iktidara, elimizi uzatıp alabilecek kadar yakınız" dedi.

Bayındır'da CHP İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek, Ödemiş'te CHP İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, Beydağ'da CHP İlçe Başkanı Feridun Yılmazlar ve Belediye Başkanı Vasfi Şantürk, Kiraz'da CHP İlçe Başkanı İsmet Korkmaz, Tire'de CHP İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Torbalı'da da CHP İlçe Başkanı İsmail Uygur ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Kocaoğlu, örgütlere 'seçimlerde katılımın artırılması ve sandıklara sahip çıkılması' konusunda çağrıda bulundu. Meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerinin de katıldığı buluşmalarda Kocaoğlu şunları söyledi:

"Tıpkı 1977 yılında kazandığımız seçime benzer bir süreç yaşıyoruz. Sahada aynı heyecanı, aynı kalabalıkları görüyoruz. Bu kez iktidara, elimizi uzatıp alabilecek kadar yakınız. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, parti oyuyla birlikte kendi oyunu da yukarı çekiyor. Siz de kalan kısa süre içinde hızlı bir şekilde saha çıkıp herkese ulaşın.  İnanarak ve özveriyle çalışın. Kimseye 'Bu bizden değil' diye önyargıyla yaklaşmayın. İzmir'de CHP'nin oyunu alamayacağı kimse yok. Yeter ki, siz yaptığımız işleri iyi anlatın. Birinci turda Cumhurbaşkanlığı seçimini alamazsak bile Meclis'te çoğunluğu kazanırız. İkinci turda da Muharrem İnce yarışır ve Cumhurbaşkanı seçilir."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!