Kocaoğlu: "Bizden daha iyisi gelsin diye çabalıyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Kocaoğlu: Bizden daha iyisi gelsin diye çabalıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 11:11

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Beydağ ziyaraetinde kendisine "Ya bu işlere hiç girmeyecektin, kendini bize hiç göstermeyecektin ya da bırakmayacaktın" diyen 64 yaşındaki Gülin Mavi isimli vatandaşa "Merak etmeyin, bizden daha iyisi gelsin diye çabalıyoruz. Analar ne evlatlar doğuruyor. Gelir bir baba yiğit, yapar. Yenilikte fayda var" dedi.

Haberin Devamı

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Beydağ ilçesinin Çomaklar, Çamlık, Mutaflar, Erikli, Beyköy, Adaküre, Halıköy mahallelerini ziyaret etti. Ziyarete Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Vasfi Şentürk de eşlik etti. Beydağ'da vatandaşların "Bir dönem daha kalın Başkanım" sözlerine Kocaoğlu, "Milletin lokmasını büyütmek için Türkiye’ye, dünyaya örnek yerelde kalkınma modelini ve farkımızı ortaya koyduk. Bu bir bayrak yarışıdır. Önemli olan belediyenin, milletin kaynaklarını boşa harcamayan, hayal peşinde koşmayan bir arkadaşın seçilmesidir" diyerek yanıt verdi. 64 yaşındaki Gülin Mavi isimli vatandaş, "Ya bu işlere hiç girmeyecektin, kendini bize hiç göstermeyecektin ya da bırakmayacaktın" demesi katılımcılar tarafnıdan alkışlahdı.Kocaoğlu, bu sözlere şöyle dedi:

Haberin Devamı

"Kimsenin koltuğundan kalkmadığı bir dönemde kendi isteğimle bırakmanın hem siyaset hem de ülke geleceği açısından örnek olacağını düşünüyorum. 6 yaşında tütün tarlasında çalışmaya başladım. Pek çok sektörde çalıştım. Belediye başkanlığına 56 yaşında başladım. Şimdi 71 yaşındayım. Merak etmeyin, bizden daha iyisi gelsin diye çabalıyoruz. Analar ne evlatlar doğuruyor. Gelir bir baba yiğit, yapar. Yenilikte fayda var. Biz bir yere gitmiyoruz. Her zaman burada olacağız. Çağırıp fikrimizi sorarlarsa yardıma hazırız."

SAZAN BALIĞI HEDİYE ETTİLER

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Beydağ Barajı’nda balıkçılık yapmaya başlayan Beydağ Barajı Su Ürünleri Kooperatifi'nin başkanı Mehmet Saydam, gölden 50 balıkçının geçimini sağladığını belirterek, "Büyükşehir olmasaydı biz bu faaliyetlere başlayamazdık. Balıkçı teknelerimiz, soğuk hava depomuz, malzemelerimizi temin ettiler. Şu anda balığımız marka oldu. Talepleri karşılayamadığımız için kapasitemizi arttıracağız" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!