KİTA’S zengin menüsüyle fark yaratıyor

Güncelleme Tarihi:

KİTA’S zengin menüsüyle fark yaratıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2022 01:18

YEMEK konusunda rafine zevkleri olan konuklarına eşsiz bir damak şöleni vaat eden KİTA’S Alaçatı’ya yeni bir soluk getirdi. Alaçatı’da alışılmışın dışında bir deneyim sunan KİTA’S, şık ve ferah dekorasyonu, zengin bir peyzaja sahip bahçe ve teras alanlarıyla bölgenin en iddialı adreslerinden biri. Alaçatı Club Baba’da kapılarını açan KİTA’S, bölgenin alışılmış lezzetlerine ve eğlence anlayışına alternatif bir konsept sunuyor. Saat 22.30’dan sonra DJ performanslarına ev sahipliği yapan KİTA’S, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatıyor.

Haberin Devamı

KİTA’S zengin menüsüyle fark yaratıyor


EZBER BOZAN LEZZETLER
Alaçatı’nın içtenliğini şıklıkla bütünleştirdiklerini söyleyen işletme ortağı Gülizar Karaaslan, KİTA’S’taki lezzet şöleninin, kahvaltıdan gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ettiğini belirtti. Karaaslan, “Alaçatı merkezde, Club Baba’da olmamız, lezzetli yemeklerimiz ve ezber bozan kokteyllerimiz misafirlerimizin ilgisini çekiyor. İşletme ekibimiz ve personel kadromuzla misafirlerimizin kaliteli zaman geçirip memnun kalmasına özellikle dikkat ediyoruz. İyi hizmet ve çok güvendiğimiz menümüz konuklarımızın bizleri tekrar tercih etmesinde önemli bir etken” dedi.

Haberin Devamı

KİTA’S zengin menüsüyle fark yaratıyor

KİTA’S zengin menüsüyle fark yaratıyor

2 YILDA FARK YARATTI
Ortaklardan Anılcan Şanlı, KİTA’S’ın palmiye ağaçlarının hakimiyet sürdüğü bahçe ve teras alanlarıyla dikkat çektiğini vurgularken, “Mekanımızı kendimizi misafirlerimizin yerine koyarak dizayn ettik. Beyaz ton ağırlıklı dekorasyonumuz ve kendinizi gerçekten Alaçatı’da hissettiren peyzajımızla kaliteli bir akşam sunuyoruz” diye konuştu. Bir diğer ortak Adem Muric ise, “Sabahları Türk ve Fransız kahvaltımız, gün boyu zengin dünya mutfağı menümüz, yemek sonra üst katımızdaki DJ eventlerimizle 2’nci yılımızda da Alaçatı’da tercih edilmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!