Keyifli bir bayram tatili için Alaçatı’ya gelin

Güncelleme Tarihi:

Keyifli bir bayram tatili için Alaçatı’ya gelin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2022 03:56

Sezona bomba gibi giren Çeşme, 9 günlük Kurban Bayramı tatili için de hazır. Doluluk oranlarının artmaya başladığını söyleyen turizmciler, “Keyifli bir tatil için herkesi Alaçatı’ya bekliyoruz. Burada hem dinlenebilir, hem de eğlenebilirsiniz” dedi.

Haberin Devamı

 

9 TEMMUZ’da başlayacak ve 17 Temmuz’da sona erecek bayram tatiline sayılı günler kala Çeşme’de hareketlilik arttı. 2 yıllık pandemi sürecinin ardından bu bayramın kısıtlama olmadan geçirilecek olması turizm sektörüne can suyu olacak. Turizmcilerin yüzünü güldüren bayram tatilinde Çeşme ve Alaçatı’nın ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.

ELİNİZİ ÇABUK TUTUN
Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, bayram için Çeşme’yi tercih edeceklerin ellerini çabuk tutması konusunda uyarıda bulunarak, şöyle dedi: “Çeşme şu anda yaz sezonunda ve bizim için sezon zaten bayram. Sezonun içinde bayramla buluşmak ayrı bir değer. Yaz olması nedeniyle Çeşme’ye çok yoğun bir talep var. Bayram için de talepler gelmeye başladı. Pandemiden dolayı bazı alışkanlıklarımız oldu. Son dakika karar vermek isteyenler çok fazla. Bayram için gelmek isteyenler için bu hafta son haftası. Çünkü doluluklar yukarı doğru tırmanmaya başladı. Ellerini çabuk tutsunlar” dedi.

Haberin Devamı

O KADAR PAHALI DEĞİL
Alaçatı Turizm Derneği Başkanı Necat Çelikok ise Çeşme ve Alaçatı’nın bayrama hazır olduğunu söyledi. Rezervasyonların iyi gittiğini ifade eden Çelikok, güzel bir tatil geçirmek isteyen herkesi Alaçatı’ya davet etti. Necat Çelikok, “Restoranların, beach clubların, otellerin hepsi açıldı. Hem sezona, hem de bayrama hazırız. Ramazan Bayramı’nda bekleneni yakalamamıştık. Ama bu bayram rezervasyonlar çok iyi gidiyor. Alaçatı’yla ilgili çıkan ‘pahalı’ haberlerinin aksine burada fiyatlar gayet normal. Kimse kendi maliyetinin artışı kadar zam yapmadı. Geçen seneki fiyatlar da var, biraz üzerine çıkanlar da... Burada herkesi keyifli bir tatil bekliyor. Her şey hazır. Çeşme ve Alaçatı’da hem eğlenebilir, hem de kafa dinleyebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!