J'abotter CEO'su Deniz Karakaş’ tan kadın ayakkabısı trendleri

Güncelleme Tarihi:

Jabotter CEOsu Deniz Karakaş’ tan kadın ayakkabısı trendleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2021 13:32

J'abotter CEO'su Deniz Karakaş, bu yazın moda trendlerinin ev rahatlığını sokağa taşıyan ayakkabı modelleri olduğunu söyleyerek, pandemi dolayısı ile genel olarak evde zaman geçirildiğini bu nedenle nerede ise ayakkabı konusunun unutulduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Alışılan bu rahatlığın ayakkabı modellerine de yansıdığını ifade eden Deniz Karakaş,” Özellikle yüksek topuklulardan uzak durulduğunu, babetler, terlikler, laoferlar gibi daha rahat modellere bir yönelim olduğunu gözlemliyoruz” dedi. Yeni sezonda genel olarak düztabanların öne çıktığını ifade eden Deniz Karakaş, "Piyasada var olan topuklu ayakkabılarda bile konfor detayları gözden kaçmıyor. Bu yaz rahatlığın ön plana çıktığını görüyoruz. Giyilmesi kolay, süper rahatlikta ayakkabı modellerinin bu yazın trend modelleri olduğunu söyleyebiliriz” dedi.
Karakaş, Yaklaşık 10 yıl önce İzmir’de bir avuç insan olarak çıktıkları yolculukta J'abotter markasını bugün herkesçe tanınan bir marka haline dönüştürmeyi başardıklarını ifade etti. Deniz Karakaş, J'abotter olarak kendilerinin de rahatlığı ve şıklığı ön planda tutan modeller ile tüketicilerin karşısına çıktıklarını ve birbirinden rahat ve gösterişli tasarımların çok beğenildiğini ifade etti. Deniz Karakaş," Piyasaya sürdüğümüz modellerimiz ve hizmet kalitemiz hakkındaki olumlu geri dönüşler, yeni işler yapma kararlılığımızı artırdığı gibi bizleri oldukça da mutlu etmektedir” dedi. Rahatlığın trend olduğu ayakkabı sektöründe özellikle parmak arası, terlik, platformlu parmak arası, babet modellerinin tutulduğunu ama topukluların da es geçilmediğini ifade eden Deniz Karakaş, “ Topuklu modellerde, çok bantlı, asimetrik bantlı modellerin de tercih sebebi olduğunu görüyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!