İzmir'in "Sihirli elleri" Neşe Demirtaş'a başarı ödülü

Güncelleme Tarihi:

İzmirin Sihirli elleri Neşe Demirtaşa başarı ödülü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2021 22:13

Çırağan Sarayı'nda görkemli bir törenle gerçekleşen Türk İş Kadınları Plaket Töreni'nde İzmirli tanınmış güzellik uzmanı Neşe Demirtaş, üstün başarı ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Sihirli Eller olarak tanınan, yara, leke ve iz giderilmesinde deneysel ve kendine özgü uygulamalarıyla adından sıkça söz ettiren Neşe Demirtaş, İstanbul'daki Çırağan Sarayın'da gerçekleşen ve sunuculuğunu Ece Pirim ve Burak Törün'ün üstlendiği etkinlikte başarılı İzmirli kadınları temsil ettiğini ve ödülü almaktan gurur duyduğunu belirterek, kadınların istedikleri ve inandıkları sürece iş hayatında kadın gücünün varlığını ve başarısının mutlak olacağını dile getirdi. Aldığı ödülü tüm başarılı ve çalışkan kadınların adına aldığını söyleyen Neşe Demirtaş, dünyanın en görkemli yapılarından biri olan Çırağan Sarayı'ndaki bu prestijli etkinlikte yer almaktan büyük onur duyduğunu belirtti.

İzmirin Sihirli elleri Neşe Demirtaşa başarı ödülü

Haberin Devamı

İzmirin Sihirli elleri Neşe Demirtaşa başarı ödülü

CİLT İŞLEMLERİ BAŞARI ÖDÜLÜNÜ GETİRDİ

Tamamen kendi geliştirdiği yöntemleri ve kremlerle ciltteki her türlü sorunu çok yüksek başarı oranlarıyla kısa sürede güzel sonuç aldıklarını belirten Demirtaş, "Uzun yıllardır bu alanda deneyimlerimi ve birikimlerimi insanların kendilerini daha iyi hissetmeleri için kullanmak benim için de oldukça tatmin edici bir durum. Her cilt yapısına göre işlem farklı olmalıdır, ezbere işlemler hiçbir zaman tam sonuç vermez ve hüsranla son bulur. Yaptığım gözlemler ve analizler sonucu kişiye ve sorunlu bölgeye özel  uyguladığım işlemler ve kremler sayesinde, çok kısa bir sürede tahmin edilenin üzerinde bir sonuç alıyoruz." dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!