İyi yaşamın sırı iyi gıdadan geçiyor

Güncelleme Tarihi:

İyi yaşamın sırı iyi gıdadan geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2021 16:20

Kübik Kafe olarak kadın girişimcileri de desteklediklerini söyleyen Tuğçe Gülcüler Öktem, “Birçok ürünümüz Anadolu’nun kadın üreticilerinden geliyor” dedi.

Haberin Devamı

 



‘TAZE, pratik ve ekonomik’ felsefesiyle 2017’de Tuğçe Gülcüler Öktem tarafından İzmir’de kurulan Kübik Kafe&Market, pandemiyle birlikte dijital markete dönüştü. Ağırlığını e-ticarete veren marka, Sağlıklı atıştırmalık ve içeceklerden glutensiz, vegan, ketojenik ürünlere, kahve çeşitlerinden probiyotik yiyeceklere kadar birçok seçeneği tüketiciyle buluşturuyor. “Açıldığımız günden beri benimsediğimiz üç ana değer için çalışıyoruz; taze, pratik ve ekonomik olmak” diyen Öktem, şöyle devam etti:

İyi yaşamın sırı iyi gıdadan geçiyor

MARKET SANALA TAŞINDI
“Kübik olarak bir hayalimiz vardı. Herkes için iyi gıda, iyi hayat. Hayalimizi, bu hayale ortak olan tüm paydaşlarımızla birlikte gerçekleştiriyoruz. Her öğüne, her beslenme türüne uygun yiyecek-içecek seçeneklerimizle ve gittikçe büyüyen iyi besin ağımızla keyifle çalışıyoruz. Pandemi nedeniyle artık tüm ağırlığımızı e-ticarete verdik. Tüketiciyle bu kanaldan buluşacağız. Tüm ürünlerimizi online satış kanalımız kubikmarket.com’da erişilebilir olarak tasarlıyoruz.”

Haberin Devamı

İyi yaşamın sırı iyi gıdadan geçiyor

KADIN GİRİŞİMCİYE DESTEK
Türkiye’nin çeşitli yerlerinde özellikle kadınların katılımcı olduğu butik ve organik üreticilerin ürünlerini de tüketicinin beğenisine sunduklarını aktaran Tuğçe Gülcüler Öktem, “Kübik Kafe olarak kadın girişimcileri de destekliyoruz. Kübik Kafe&Market’in sunmuş olduğu birçok ürün Anadolu’nun kadın üreticilerinden geliyor. Assos’tan süt karameli, Afyonkarahisar’dan ezmeler, Urla’dan kombucha, Akhisar’dan bitki çayları gibi birçok ürün geliyor. Ayrıca yulaf ezmesi, granolalı karışımlar, sağlıklı ve katkısız kurutulmuş meyveler, probiyotik özellikli kvass, lahana turşusu, doğal kemik iliği suyu, sebze suyu gibi birçok ürünü de sunuyoruz. Amacımız tüm paydaşlarımızla birlikte büyümek, yerli üretimi desteklemek ve iyi besin imkanını şehirlerde yaşayan insanlar için erişilebilir hale getirmek” dedi.

Haberin Devamı


EKONOMİK SEÇENEK VURGUSU
“KÜBİK özellikle Kovid-19’la yaşamımızı değiştiren yeni normal hayatlarımıza birebir sağlıklı, ambalajlı, tek kullanımlık iyi gıdalar sunuyor” diyen Tuğçe Gülcüler Öktem, şu bilgileri paylaştı: “Günümüzde gittikçe artan yoğun iş temposu ve çalışma saatleri çalışanları düzensiz beslenmeye itiyor ve hızlı tüketilen gıdalara yönelen çalışanları kilo alımı, halsizlik, mide rahatsızlıkları gibi olumsuz sonuçlar bekliyor. Kübik Kafe&Market hazır, pratik ve sağlıklı, hızlı tüketilebilen gıdaları sunarak bu problemlerin önüne geçmeyi hedefliyor. Vegan, vejeteryan, glutensiz gibi özel beslenme alışkanlıkları bulunan insanlar da dışarıda kendilerine uygun yemek bulmakta zorlanırken bu özel yemeklerin fiyatlarının oldukça yüksek olduğu da gözlerden kaçmıyor. Bu noktada Kübik Kafe dikkat çekiyor. Kübik Kafe’de vegan, vejeteryan, glutensiz beslenenlere de uygun yiyecekler var, üstelik ekonomik.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!