İTÜ GVO İzmir’li öğrencilerden dost eli

Güncelleme Tarihi:

İTÜ GVO İzmir’li öğrencilerden dost eli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2021 15:40

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okullarında eğitim gören öğrenciler, Sosyal Sorumluluk Projeleri Programı kapsamında onlarca ilkokul öğrencisinin hayallerini gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

 

11 lise öğrencisi, İngilizce Koordinatörü Derya Özşahinler’in danışmanlığında, “İTÜ Bir Dilek Tut Gerçek Olsun” projesini hayata geçirdi. Şanlıurfa GAP İlkokulu ve İzmir Bayraklı Alparslan İlkokulu ile iletişime geçen öğrenciler, onlardan dileklerini yazarak kendilerine ulaştırmalarını istedi. İTÜ GVO’lu öğrenciler, Smyrna Rotary ve Urla Rotary Kulüpleri işbirliği ile dileklerini paylaşan ilkokul öğrencilerinin hayallerini gerçekleştirdi.

İTÜ Bir Dilek Tut Gerçek Olsun projesi kapsamında; 40 Tablet,  3 Bazalı Yatak, 3 Paten, 2 Kuş, 2 Uçak Bileti, 4 Bisiklet, 1 Laptop, 1 Gardrop, 1 Çalışma Masası, 1 Oyuncak Bebek, 2 Oyuncak Araba, 2 Test Kitabı, 8 Bayramlık Kıyafet ve Ayakkabı, 2 Mont,3 Kırtasiye Seti, 2 Akıllı Saat, bayram öncesi öğrencilere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Haberin Devamı

Proje hakkında bilgi veren Derya Özşahinler, "Öğrencilerimiz büyük bir duyarlılık örneği göstererek teknolojik yetersizlikler nedeniyle uzaktan eğitimden yoksun kalan kardeşlerine yardım eli uzattılar. Uzaktan da olsa yaptıkları yardımlarla kardeşlerine bayram sevinci yaşatan tüm öğrencilerimize ve ailelerine, destek veren herkese teşekkür ediyor, bu güzel dayanışmanın herkese örnek olmasını diliyorum." diye konuştu.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!