Invictus İnşaat’tan Çeşme’ye değer katan projeler

Güncelleme Tarihi:

Invictus İnşaat’tan Çeşme’ye değer katan projeler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2022 18:31

Göz alıcı kumsalları, turkuaz renkli denizi, birbirinden güzel koyları, sosyal hayatı ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Ege’nin incisi Çeşme başta olmak üzere pek çok başarılı projeye imza atan Invictus İnşaat, yatırıma doymuyor. Bugüne kadar Çeşme’ye 1.5 milyar TL’lik yatırım yapan firmanın kurucusu Üzeyir Adıgüzel, “Çeşme’ye büyük önem veriyoruz, değerlerini yüceltmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Invictus İnşaat’tan Çeşme’ye değer katan projeler


EGE Bölgesi’nde birbirinden güzel projelere imza atan Invictus İnşaat, İzmir Ataşehir ve Dalyan’dan sonra Invictus Alaçatı Port ve Invictus Sunset Ilıca projelerine hayat veriyor. Bodrum’da da yeni bir projeye başlayan firma, adını taşıyan her projede benzersiz bir yaşamın kapılarını aralıyor. Dünyanın en güzel yarımadalarından Çeşme’de hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren Invictus İnşaat, 365 gün dolu dolu bir yaşam sürme hedefiyle yola çıktı. Birbirinden özel ve güzel projelere imzasını atan firmanın kurucusu Üzeyir Adıgüzel’le projeleri ve yatırım hedefleri üzerine konuştuk. Adıgüzel; genç ve dinamik nüfusu, yılın her ayı gelen misafirleri, tarihi dokusu, kolay ulaşılabilir lokasyonu, ticaret yolları üzerinde bulunması ve hızla büyüyen yapısı ile Çeşme’nin yatırımcıların göz bebeği konumda olduğunu ifade ederek, “Çeşme; sokakları, eski taş evleri, renkli çarşısı, uzun ve tertemiz plajları, birbirinden güzel otelleriyle artık sadece yazları değil, yılın 12 ayı kalınan, yaşanan cennetten bir köşe” dedi.

Haberin Devamı

Invictus İnşaat’tan Çeşme’ye değer katan projeler


* İzmir Ataşehir ve Dalyan’dan sonra Invictus Alaçatı Port ve Invictus Sunset Ilıca’ya hayat veriyorsunuz. Projelerin detaylarını sizden öğrenebilir miyiz?
- Port’un tam karşısında yer alan ve bölgenin mimarisiyle geliştirilen Invictus Alaçatı, 1+1’den 4+1’e uzanan yaşam seçenekleri sunuyor. 3 etaptan oluşan projemizin ilk etabında yaşam başladı. 2’nci ve 3’üncü etabın teslimlerini ise bu yıl içinde yapmayı planlıyoruz. Ilıca Şahin Tepesi’nde yer alan Invictus Sunset projemiz ise özel havuzlu, bahçeli, iç avlulu 3+1, 4+1 ve 5+1 deniz manzaralı 40 villadan oluşuyor. İnşaatı hızla devam eden projemizin teslimlerine bu yıl itibariyle başlayacağız.

Invictus İnşaat’tan Çeşme’ye değer katan projeler


* Peki, bu projeler benzerlerinden nasıl ayrılıyor? Bünyesinde ne gibi farklar ve ayrıcalıklar var?
- Invictus Sunset Ilıca sahip olduğu sosyal donatıları, deniz manzarasına hakim yüksek konumu, 7/24 güvenliği, modern ve yatay mimariye uygun olması ile oturumcusuna ayrıcalıklı bir yaşam, yatırımcısına ise büyük bir kazanç vaat ediyor. Günün farklı saatlerinde evin farklı alanlarını kullanabileceğiniz, müstakil evin getirdiği güvenli ve özgürlük hissini veren, aynı zamanda da bir rezidans projesindeki gibi sosyal tesis alanlarıyla özel bir yaşam ayrıcalığı tanıyan çok farklı mekan kurgularını bir arada sunan 12 ay yaşamaya uygun bir proje. Invictus Alaçatı Port’ta yer alan butik otel, açık-kapalı havuzlar, fitness-spa alanları, restoran, kafe ve barları ile her yaşam tarzına uygun olmasını amaçladık. Geniş bahçeli, teraslı ve havuzlu rezidansları, deniz manzaralı villaları ile 12 ay yaşamaya uygun akıllı ev sistemiyle tasarladık. Alaçatı Port’un tam karşısında yer alan merkezi konumun verdiği avantajla aktif bir sosyalleşme imkanı sunan, ayrıca sosyal donatılarıyla yaşam alanlarından ayrılma zorunluluğu bırakmayan bir yaşam projesi.
* Bugüne kadar Çeşme’ye ne kadarlık yatırım yaptınız?
- Bugüne kadar bulunduğu bölgeye değer katan projelerimizle Ege’nin incisi Çeşme’ye 1.5 milyar TL’lik yatırım yaptık.
* Neden Çeşme?
- Çeşme; doğası, tarihi dokusu, kaplıcaları, doğal kaynak suları, gastronomisi, sörfün kalbi olma özelliği ve eğlence hayatıyla eşsiz bir yer. Sokakları, eski taş evleri, renkli çarşısı, uzun ve tertemiz plajları, birbirinden güzel otelleriyle artık sadece yazları değil, yılın 12 ayı kalınan ve yaşanan cennetten bir köşe. Çeşme’nin önemi her geçen gün artıyor. Genç ve dinamik nüfusu, yılın her ayı gelen misafirleri, tarihi dokusu, kolay ulaşılabilir lokasyonu ve hızla büyüyen yapısıyla Çeşme, yatırımcıların göz bebeği konumda. Son yıllarda pandeminin etkisiyle büyük şehirlerden uzaklaşma isteği ve evden çalışma düzeninin yaygınlaşmasıyla birlikte yaşamın küçük kentlere kayması sonucu Çeşme nüfusunda büyük artış yaşandı. İzmir-İstanbul Otoyolu sayesinde İstanbul’dan Çeşme’ye artık 3.5 saatte ulaşılabiliyorsunuz. Nüfus artışına bağlı olarak yatırım ve emlak açısından gün geçtikçe değer kazanan Çeşme, Ege’nin yükselen değeri haline geldi. Biz de bu bakış açısıyla Çeşme’ye büyük önem veriyoruz. Çeşme’nin değerlerini yüceltmek istiyoruz.

Haberin Devamı

Invictus İnşaat’tan Çeşme’ye değer katan projeler


* Çeşme’ye bir proje daha gelecek mi?
- Çok yakında lansmanını yapacağımız Alaçatı’daki ikinci projemizi bu yıl sonunda hayata geçirmeyi planlıyoruz. Yaklaşık 5 milyar TL’lik bir yatırımla bölgeye yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz. Projemiz 250 bin metrekare arazi üzerinde yaklaşık 128 bin metrekare yeşil alana sahip olacak şekilde konumlanacak. Müstakil villa ve rezidansların yanı sıra açık hava cadde mağazaları, otel, home ofis seçenekleri ile örnek bir karma proje olacak.
* Konut projeleri dışında turizm alanında da yatırımlarınız var. Çeşme’de yeni bir otel projesi planlıyor musunuz?
- Çeşme’nin en değerli bölgesi Alaçatı Port’ta yer alan, denize sıfır konumuyla dikkat çeken 30 bin 800 metrekare arazi üzerinde 400 milyon TL’lik yatırımla yeni otel projemize başladık. Otelimiz teraslı, jakuzili ve havuzlu olmak üzere 78 odadan oluşacak. Otel konforunu ev ortamında yaşamak isteyenler için ise 10 farklı tipte 25 villa da yer alacak. İçinde bulunan kapalı-açık havuz, sauna, buhar ve masaj odaları sayesinde misafirlerimiz konforu en üst düzeyde yaşayacaklar. Açık-kapalı otopark, restoran, kafe, bar ve butikler sayesinde tüm ihtiyaçlarını otel içinde giderebilecekler. Ayrıca otelin hemen önünde yer alan iskele sayesinde teknelerini yanaştırabilecekler. İnşaat tamamlandığında Çeşme’nin en yeni ve en büyük otellerinden biri olma özelliğini taşıyaşacak.
* 2022’nin ilk 6 ayını nasıl değerlendirirsiniz? Hedeflerinize ulaştınız mı?
- Ciro anlamında 2022’nin ilk 6 ayını iyi geçirdik. Şu an hedeflemelerimizin üzerindeyiz. Doğru lokasyonlarda başlayacak projelerimizin de önümüzdeki yıllarda dönüşleriyle satışlarımızın artarak devam edeceğini düşünüyorum.
* Invictus, Filoğlu Grup’la birlikte Bodrum’da da projeye başladı. Detayları öğrenebilir miyiz?
- Filoğlu Grup’la birlikte Bodrum en değerli lokasyonu olan Yalıkavak’ta 1.5 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirdiğimiz projemiz 55 bin metrekare arazi üzerinde 11 malikaneden oluşuyor. Bodrum’da hayata geçen en büyük projeyi inşa ediyoruz. Projemiz tamamı deniz manzaralı, müstakil havuzlu ve bahçeli, en önemlisi her biri 5 bin metrekare peyzaj alanına sahip malikanelerden oluşuyor.
* Ege Bölgesi’nin dışında da yatırımlarınız olacak mı?
- Bu konudaki Ar-Ge çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yakın gelecekte İstanbul’un en değerli lokasyonlarında proje geliştirmeyi planlıyoruz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!