Holistik Terapi Uzmanı Nilay Arslan: İnsanların da barkodu var

Güncelleme Tarihi:

Holistik Terapi Uzmanı Nilay Arslan: İnsanların da barkodu var
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2021 19:28

Holistik terapi uzmanı Nilay Arslan, mutlu ilişkilerin sırrının ‘pin kodu’nda saklı olduğunu belirterek, pin kodu ve numeroloji analizinin son yılların en çok merak uyandıran konularından biri olduğunu söyledi. Arslan, bu analizler sayesinde aşk ve iş hayatımızda mutluluğu bulabileceğimizi ve daha sağlıklı bir yaşam sürebileceğimizi kaydetti.

Haberin Devamı

 

YAKLAŞIK 13 yıldır bioenerji, hipnoz, numeroloji ve astroloji alanlarında eğitimler veren holistik terapi uzmanı Nilay Arslan, numeroloji analizi sayesinde geleceğimize dair bilgi edinebileceğimizi söyledi. “Bu sene hangi enerjidesiniz, hangi sınavlarla karşı karşıya kalacaksınız, önümüzdeki sene hayatınızda neler olacak, hangi hastalıklara yatkınsınız, bu dünyaya geliş sebebiniz ne, hangi mesleklere uygunsunuz, uğurlu sayılarınız hangileri, frekansınızı yükseltecek uğurlu renginiz, doğal taşlarınız neler... Tüm bunların yanıtını numeroloji analiziyle öğrenmek mümkün” diyen Arslan, en azından bir kez bu analizin yaptırılmasını önerdiğini kaydetti, bu sayede hayat çizgilerindeki potansiyelleri doğru şekilde kullanabileceklerini vurguladı.

Haberin Devamı

AD, SOYAD VE DOĞUM TARİHİ

Numerolojik analizin, kişinin adı, soyadı ve doğum tarihi alınarak belli matematiksel hesaplamalarla yapıldığını kaydeden Arslan, bu hesaplamaların sonuçlarının bilgi birikimleri ve spiritüel bakış açısıyla yorumladıklarını vurguladı. En az numeroloji analizi kadar merak uyandıran bir başka konunun da ‘pin kodu’ olduğunu bildiren Arslan, “Her insanın bir pin kodu var ve biz bu kodların enerjisiyle bağlantı halindeyiz. Yani, her ruhun kendine ait holistik sistemde bir pin kodu var. Ben buna ‘kişisel evrensel barkodumuz’ diyorum. Evrenin bizi tanıdığı, bizim de kendimizi evrene tanıttığımız 9 haneli bir kod. Biz bu kodların yarattığı enerjilerle bağlantı halindeyiz” dedi.

PİN KODUNUZ SİZE SÖYLESİN

Nilay Arslan, pin kodu sayesinde ilişkilerde mutluluğu bulmanın mümkün olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti: “Pin kodumuz aşk, iş, arkadaşlık ve aile ilişkilerimizdeki uyumu ve ilişki dinamiğinin nasıl olacağını da gösteriyor. Pin kodumuz sayesinde ilişkimizin güçlü ve zayıf yanlarını çözümleyebilir, zorluklarla nasıl başa çıkabileceğimizi anlayabilir, mutlu ilişkiler yaşayabiliriz. Pin kodu analizi, mutlu ilişkilerin formülünü de mutsuz ilişkilerin çözümünü de verir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!