İnşaat Mühendisleri'nin acı kaybı

Güncelleme Tarihi:

İnşaat Mühendislerinin acı kaybı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 17:21

İnşaat Mühendisleri'nin acı kaybı

Haberin Devamı

İNŞAAT Mühendisleri Odası İzmir Şubesi eski Başkanı olan ve kalp krizinden yaşamını yitiren 60 yaşındaki Ayhan Emekli, meslektaşları ve yakınları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
Ayhan Emekli için İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nin bulunduğu Tepekule İş Merkezi Anadolu Salonu'nda tören düzenlendi. Emekli'nin salonun sahnesine konulan üzerine Türk bayrağı örtülü tabutunun çevresine kırmızı karanfiller bırakıldı. Emekli'yi son yolculuğuna uğurlamaya Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İkinci Başkanı Züber Akgül, İnşaat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Cemal Gökçe, Mimarlar Odası Genel Sekreteri Hasan Topal, TMMOB'a bağlı meslek odaları İzmir Şubesi başkan ve yönetim kurulu üyeleri, İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nin eski başkanları ve üyeleri katıldı. Emekli'nin anısına saygı duruşuyla başlayan tören daha sonra bazı konuşmalarından alıntılar yapılan kısa film gösterimiyle sürdü. Oda yönetiminde birlikte çalıştığı arkadaşları ve eski başkanlardan Ömer Zafer Alku'nun konuşmasından sonra Emekli'nin görevi devrettiği Şube Başkanı Gürkan Erdoğan konuşma yaptı. Erdoğan'ın isteği üzerine törene katılanlar Emekli'yi alkışlarla uğurladı. İnşaat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Cemal Gökçe de Emekli'nin yanlarından erken ayrıldığını söyledi.
Tepekule'deki törenin ardından Emekli'nin naaşı ikindi namazının ardından Mevlana Camii'nden kılınacak cenaze namazının ardından Örnekköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!