İki güzel kampanya

Güncelleme Tarihi:

İki güzel kampanya
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2020 18:23

Milas Belediyesi, sosyal belediyecilik adına önemli projelere imza atmaya devam ediyor. ‘Elden Ele’, ‘Hoşgeldin Bebek’, ‘Bir Ömür Saadet’, ‘Bir Yastıkta Bir Ömür’ün ardından şimdi de ‘Süt Kardeşim’ ve ‘Eğitim Uzaktan, Destek Belediyeden’ projelerini başlatıyor.

Haberin Devamı

HAFTADA İKİ LİTRE SÜT

‘Güçlü Çocuk Güçlü Gelecek’ sloganı ile ‘Süt Kardeşim’ projesini hayata geçiren Milas Belediyesi şimdilik ilçe merkezinde yaşan 3-6 yaş arasındaki dar gelirli ailelerin çocuklarına haftada 2 litre süt dağıtıyor. Üreticiden alınan çiğ sütlerle hem dar gelirli ailelerin çocuklarının sağlıklı beslenmesi, hem de üreticinin desteklenmesi sağlanıyor.

İki güzel kampanya

BİLGİSAYAR DESTEĞİ

‘Eğitim Uzaktan, Destek Belediyeden’ projesi kapsamında da hayırseverlerle maddi durumu yetersiz vatandaşlar arasında köprü görevi üstlenen belediye, toplayacağı sıfır ve ikinci el tabletlerle bilgisayarları ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıyor. Salgın yüzünden uzaktan eğitim alan öğrencilerin diğer arkadaşlarından geri kalmaması amaçlanıyor.

Haberin Devamı

HER ÇOCUĞUN HAKKI

Başkan Muhammet Tokat, “Bir eve süt girmiyorsa, bir çocuk süt içemiyorsa gelişiminde eksiklik var demektir. İşte bu nedenle Milas’ta her çocuk süt içebilsin diye ihtiyacı olan ailelerimizin evlatlarına ücretsiz dağıtacağız” dedi. Koronavirüs nedeniyle marttan bu yana okullarda yüz yüze eğitim verilemediğini de hatırlatan Tokat, “İmkansızlık nedeniyle bilgisayarı olmayan çocuklarımızı da unutmadık” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!