İEÜ Medical Park’a 5’inci kez ISO belgesi

Güncelleme Tarihi:

İEÜ Medical Park’a 5’inci kez ISO belgesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2021 15:21

İEÜ Medical Park Hastanesi, İngiliz Standartlar Enstitüsü (BSI) tarafından yapılan incelemeler sonucunda, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi’ni 5’inci kez almaya hak kazandı. Hastane bu belge ile ISO 10002 Belgesi’ni 5 yıl üst üste alan tek afiliye vakıf üniversite hastanesi oldu.

Haberin Devamı

 

Avrupa Kalite Vakfı tarafından verilen Ege Bölgesi Mükemmellik Büyük Ödülü (EFQM) ve uluslararası JCI akreditasyonuna da sahip olduklarını dile getiren İEÜ Medical Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Beken, “5 kez üst üste aldığımız ISO 10002 Belgesi, sunduğumuz kaliteli sağlık hizmetimizi sürdürebilir bir konuma getirdiğimizin bir göstergesidir. İçinde bulunduğumuz bu mükemmellik serüveninde hastane olarak birçok aksaklığı tespit ederek düzelttik. Bunu ekip olarak başardık ve bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.   

Kalitesini Taçlandırmış Hastane

Yönetim sistemlerinin her zaman daha çok gelişime yönelik olduğunu söyleyen İEÜ Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba ise misafirlerinin memnuniyetinin en çok önem verdikleri konu olduğunu belirtti. Kubba, “Kurulduğumuz 2011 yılından itibaren kaliteli ve ulaşılabilir bir sağlık hizmeti sunabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Hastalarımızdan aldığımız geri bildirimlerle aksayan tüm süreçlerimizi düzeltiyoruz. Kalite ve hasta güvenliği konusunda uluslararası standartları rehber edinen kurumumuz, bu alanda JCI (Joint Commission International), Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM) Mükemmellikte 5 Yıldız Yetkinlik Belgesi gibi belgeler ile kalitesini taçlandırmış durumda. Bu başarımızı sürdürebilir kalite politikaları ile daha uzun yıllar devam ettirmek istiyoruz ve bu anlamda gece gündüz demeden çalışıyoruz. 25 yıllık sağlık hizmeti tecrübemizi değişim, gelişim, kalite stratejileri ile bütünleştirerek her geçen gün mükemmelliğe bir adım daha yaklaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!