Huzurevi sakinlerine tedbirlerle ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Huzurevi sakinlerine tedbirlerle ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2021 19:15

KORONAVİRÜS önlemleri kapsamında Türkiye genelinde alınan huzurevlerinin kapanma kararı 15 Mart’ta yayınlanan genelge ile kaldırıldı.

Haberin Devamı

Genelgeyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri de pandeminin başlangıcından bu yana geçen 1 yıllık sürenin ardından ilk kez dışarıya çıkacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan ve şube müdürleri de hem Yaşlılar Haftası olması hem de huzurevi sakinlerinin dışarıya çıkacak olmaları nedeniyle İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu’na ziyaret etti.

ERGÜN’DEN HEDİYELER

Koronavirüs önlemleri çerçevesinde yapılan ziyarette Başkal, huzurevi sakinlerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, “Bizim en büyük amacımız sizlerin sağlığını en iyi şekilde korumak. Şu anda gelmiş olduğumuz noktaya baktığımızda da bunu gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Bunda hem sizlerin hem de çalışan arkadaşlarımızın emeği var. Ben onlara da teşekkür etmek istiyorum. Bugün normalleşmeniz anlamında güzel bir gün. Şu ana kadar nasıl davranıyorsak aynı şekilde davranmaya devam edeceğiz. İnşallah daha güzel günler gelecektir” dedi. Ziyarette Başkan Ergün’ün gönderdiği hediyeler de dezenfekte edildikten sonra huzurevi sakinlerine takdim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!