Hoşgeldin ağustos

Güncelleme Tarihi:

Hoşgeldin ağustos
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2021 15:15

Son yaşadığımız kova dolunayı hayatımızda çokça fırtına yarattı. 24 Temmuz Kova Dolunayı sembolik olarak arka planda saklanmış, gizli saklı bilgiler içeriyor. Önümüzdeki 1 hafta daha etkili olacak dolunayı inceleyelim.

Haberin Devamı


Kova arketip olarak devrimsel fikirleri, topluma hizmet eden her türlü düşünceyi, siyaseti, sivil toplum örgütlerini, dâhileri, uzay teknolojisini, dijitalleşmeyi, yazılımı, grupları, dernekleri, astrolojiyi, medya-sosyal medyayı, havacılık sektörünü, elektrik-elektronik aletleri, özgürlükçü düşünceleri, mühendisleri, sıradan olmayanı, keşifleri temsil eder. Dolunay enerjisi ise olgunlaşma sürecinin tamamlanmasını, bitişi anlatır.
Ay ışığının hepsini gece bize gösterirken duygusal olarak iniş çıkışların ilişkimize yansıtır. Dolunay enerjisine bakarsak, yengeç burcu yükselen bu haritada güneş ve ay pozisyon olarak önemli evlerde. Hak, hukuk, adaletin toplumsal olarak arandığı bir dolunay. Yeni teknolojik gelişmelerin, keşiflerin olacağı, uzayla ilgili merak ettiklerimizi öğrendiğimiz bir zaman dilimindeyiz.

Haberin Devamı

EN ÇOK ETKİLENECEK BURÇLAR
Kova, aslan, boğa, akrep burcunun ilk derecelerinde güneşi, yükseleni, ay burcu ya da kişisel gezegenleri olanlar en çok etkileneceklerdir. Kova burcu hangi evinizi kesiyorsa doğum haritanızda o evin konuları hayatınızda oluşmaya başlayacaktır. Dolunayın yöneticisi satürn ile uranüs arasındaki bu gergin enerji bizi hem sosyal medyada, hem de toplumsal yeni düzenlemelerle kısıtlayacaktır. Bu yüzden yeni toplumsal düzenlemeler, kurallarda değişiklikler, kadınları ilgilendiren yeni durumlar var önümüzdeki süreçte. Venüsün başak burcuna geçmesiyle ilişkilerde armudun sapı, üzümün çöpü derken bekarlık günlerine geri dönüşler başlıyor.

VENÜS-BAŞAK GEÇİŞİ ÖNEMLİ
Yabancı insanlar, yabancı paralar, yabancı kişilerle evlilik gibi birçok maddeyi gündem yapabilir hayatlarımızda. Aynı zamanda sadelik, minimalizm, temiz gardırop, ütü ve aşırı temizlik isteği net ve sade seçimler verirken; aromaterapi, masaj, beslenme düzeninde değişim, dolunayın ardından diyete başlamak gibi motivasyonları da anlatır. Detaycılık isteyen işlere başlanabilir, sağlık konularında şifa aranabilir, eğitimcilik, bir konuda ustalaşmak olarak bu etkileri kullanabiliriz. İlişkiler için çok parlak bir dolunay değil. Venüs-başak burcunda biraz kalpten uzak ilişkileri bize getirirken, maddi konulara da çok takılmak gibi handikap verebilir. Venüsün ay düğümleri ile kritik konumu birçok ilişkinin bitebileceğini gösteriyor. Yengeç yükselen bu haritada anneler, kadınlarla ilgi yeni yasal düzenlemeler ilişkilerinde kritik gündemler verirken, ülke gündeminde ise kendi kaynaklarımız, enflasyon, dış borçlanma gibi parasal mevzulara vurgu yapıyor. Finansal baskı biraz daha arttığı için halkın daha da zorlanabileceği bir dolunay.
Finans konularında bütçe yapmak için uygun zamanlar... Paraya olan bakış açını değiştirerek bilinçaltındaki yokluk bilincini varlık bilincine çevirebilirsin. Defalarca yaptığım bereket atölyeleri ve bireysel seanslarla bu kodların ufak yaşlarda kazanıldığını tüm danışanlarım deneyimledi. Bireysel ve kurumsal olarak herkesi ilgilendiren jüpiter tekrar kova burcuna geri dönüyor. Kova vurgusu yeniden gündemde olacak bu ay. 8 Ağustos’ta yaşayacağımız aslan yeni ayı ilişkiler için yine çok parlak olmayacak.
Yeni ay yazımı da haftaya yazıyor olacağım. Sevgiyle...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!