Heper Metal 10 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Heper Metal 10 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2021 20:15

Metal döküm sektöründe otomotiv, av sporu endüstrisi gibi farklı sektörlere çelikten kalaya, bakırdan kurşuna kadar birçok ürün tedarik eden Heper Metal, 10. yılını kutladı.

Haberin Devamı

EGE İhracatçı Birlikleri taraflıdan “İhracatın Yıldızları” ödülüne layık görülen, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nca üretimden satışa göre ilk 100 firma arasında gösterilen Heper Metal, Torbalı Ticaret Odası’nda düzenlene törende, işyerinde 10. yılını dolduranlara da plaketle teşekkür etti. Heper Metal Genel Müdürü Ahmet Coşkun, çalışanlarının emek ve fedakarlıkları sayesinde büyük bir sanayi kuruşuna dönüştüklerini belirterek, gelecekte imza atılacak başarılar ve hedefler için çalışanlarına güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Coşkun, “Bu ailenin bir parçası olduğunuz ve kattıklarını için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

İSTİHDAMDA 300 HEDEFİ

Tüm dünyanın sıkıntılı bir dönemden geçtiği pandemide Heper Metal olarak büyük atılımlar yaptıklarının altını çizen Coşkun, “Şirketimizdeki istihdam sayısını 90’dan 120’ye çıkardık. Artan ciromuzla birlikte gelecek için olan hedeflerimizi de yükselttik. Bizler, yaptığımız bu zor işe aklımızı da kalbimizi de koyuyoruz. Bu doğrultuda daha da verimli sonuçlar alacağımıza ve koyduğumuz hedeflere birlikte yürüyeceğimize olan inancımız tam” diye konuştu. Av endüstrisindeki ürün tedariğinin yanında yeni yatırımlar için de hazır olduklarını belirten Coşkun, şöyle devam etti: “Bugün Torbalı Ticaret Odası’nda düzenlediğimiz bu tören, yine burada yeni yatırımlarımızın da başlangıcı olacak. Çelik, kalay başta olmak üzere artık her alanda varız. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı onaylı Tasarım Merkezimizin desteğiyle, otomotiv sektörüne, patenti bize ait yeni ürünlerin tedariği için hazırız. Yeni yatırımlarımızı Torbalı Organize Sanayi Bölgesi’nde kuracağımız tesislerimizde başlayacak.”

Haberin Devamı

Heper Metal 10 yaşında

BACASI BİLE OLMAYACAK

Torbalı Organize Sanayi Bölgesi’nin de yeni yatırımlarla güç kazanacağını, katma değerli üretim merkezine dönüşeceğini ifade eden Coşkun, yeni tesisin otomotiv sektörünün ithalat ihtiyacını yerli üretimle karşılayacağını söyledi. Tesisin ‘soğuk şekillendirmeyle’ çalışacağını belirten Coşkun, “Bacası bile olmayacak. Yüzde 100 çevreci bir yaklaşımla kuracağız. Üstelik bunu, sanayi için ayrılan bir alan olan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi’ne kuracağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Heper Metal 10 yaşında

Ahmet ÇOŞKUN

GELİN PROJEYİ İNCELEYİN

Heper Metal’in şeffaflık ilkesiyle tüm proje ve tesislerin halkın bilgisine açık olduğunu belirten Coşkun, ‘Tek isteğimiz Torbalıların projemizi incelemesi. Bu noktada Torbalı Ticaret Odası’ndan da faaliyetlerimiz hakkında halkın bilgilendirilmesi için köprü görevi görmesi konusunda desteklerini rica ediyoruz. Kamuoyunda sadece kurşun döküm yaptığımız sanılıyor oysa böyle bir durum yok. Soğuk şekillendirme yöntemi uygulanıyor. Diğer konu da eğer sanayi üretimini sanayi bölgelerinde yapmayacaksak, nerede yapacağız? Bu bölgeler, başta sanayi bölgesi yönetimi olmak üzere devletin tüm kurumları tarafından denetlenen yerler. O yüzden stratejik üretimlerde alışık olduğumuz baştan ‘istemeyiz’ anlayışıyla karşılaşmak yerine, ‘gelin projemizi inceleyin’ çağrısı yapıyoruz” dedi. Tören, işlerinde 10. yılını dolduranlara plaket sunumunun ardından pasta kesimiyle sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!