Haziran ortası 2020’yi geçeriz

Güncelleme Tarihi:

Haziran ortası 2020’yi geçeriz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2021 23:21

Turizmci Gün Ufuk, tüm bilirsizliklere rağmen hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Gün, uçuşların yeniden eski seviyelerde gerçekleşmesi durumunda geçen yıldan daha iyi bir sezon geçireceklerine inandığını dile getirdi.

Haberin Devamı

 

GÖZLER BAYRAM SONRASINDA
La Quinta by Wyndham Bodrum Genel Müdürü Gün Ufuk, pandemi koşulları nedeniyle uluslararası seyahat kısıtlamalarının gündeme geldiğini dile getirerek sektörde gözlerin iç piyasaya çevrildiğini söyledi. Özellikle Rusya’nın aldığı uçuş kısıtlaması nedeniyle hedef pazarları yeniden belirlemek zorunda kaldıklarını belirten Ufuk, Ramazan Bayramı sonrasında salgının hızı kesilirse turizm sezonunun yeniden hareketleneceğine dikkat çekti.

HAZIRLIKLAR DOLUDİZGİN
Gün Ufuk, “Gerek Rusya’nın tavrı, gerek bayram dönemini kapsayan yurtiçindeki kısıtlamaların süreceğine dair beklentiler nedeniyle belirsizlik durumu hakim. Yine de hem biz otel işletmecileri, hem de diğer turizm paydaşları hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bu yıl Bodrum’da yeni tesisler de kapılarını açacak. Haziran ortası itibariyle uçuşlar yeniden eski seviyelerde gerçekleşirse 2020’yi geçebiliriz diye düşünüyorum” dedi.

 

Haberin Devamı

BODRUM MARKASI
TURİZM SEKTÖRÜ
İÇİN İTİCİ GÜÇ
Bodrum’un iç ve dış pazarda yüksek seviyede olan marka bilinirliğinin turizm sektörü için yine büyük fırsat olduğunu kaydeden Gün Ufuk, “Sektörümüz, pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl yaşadığı kayıpları bu sene telafi ederek, belirlenen hedefleri de aşabilmek için büyük bir dayanışma ve birliktelik duygusuyla hareket ediyor. Bodrum dünyaca tanınan bir marka ve vazgeçilmez destinasyon. Bu tanınmışlık ve itibar bizi gelecek için umutlandırıyor ve yeni yatırımlar-projeler için cesaret veriyor” diye konuştu.


KAPILAR 12 AY AÇIK
La Quinta by Wyndham Bodrum’un 3.5 milyon euroluk renovasyon yatırımıyla yepyeni bir imaj kazandığını belirten Gün Ufuk, yılın 12 ayı kapılarını açık tuttuklarını söyledi. Ufuk, “Uluslararası bilinirliğe sahip Wyndham markasıyla Bodrum’a önemli bir turizm tesisi kazandırdık. Toplamda 175 oda ile hizmet veren otelimiz Ege kültürünü yansıtan odaları, kurumsal firmalara yönelik toplantı ve özel günler salonlarıyla da ilgi görüyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!