Gökova´ya yerleşen Seda Sayan´dan belediye başkanına ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Gökova´ya yerleşen Seda Sayan´dan belediye başkanına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2020 00:19

MUĞLA´nın Milas ilçesinden aldığı villaya yerleşen ünlü sanatçı Seda Sayan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat´ı makamında ziyaret etti. Sayan, bölgenin tanıtımı için yapılacak olan her türlü projeye destek olacağını ifade etti.

Haberin Devamı


Ünlü sanatçı Seda Sayan İstanbul´u terk ederek 2 ay önce Gökova Ören Mahallesi´nde lüks bir villa ile Yalı Mahallesi´nde restoran aldı. Bölgeye yerleşerek işletmecilik yapacak olan ünlü sanatçının konakladığı oteli de satın almak için pazarlığa başladığı öğrenildi. Eniştesi Coşkun Yıldız ile Milas´a gelerek Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat´ı ziyaret eden Sayan, Milaslıların yakın ilgisinden çok memnun kaldığını belirterek, "Beni çok seviyorlar ve çiçeklerle bekliyorlar. Bana sürekli `Buralı mı oldunuz´ diye soruyorlar. Sabah yürüyüşe çıkıyorum, geçit töreni gibi oluyor. Türkiye'nin en cennet köşesinde yaşıyorsunuz. Ören için yapılacak her türlü tanıtımda ben de destek olmak isterim" dedi.
Seda Sayan´ın da artık bir Milaslı olduğunu belirten Başkan Tokat, "Uzun vadeli stratejik planlamalarımız içerisinde Ören´i spor turizm alanı olarak hazırlama çalışmamız var. Böylelikle 12 ay turizmden yararlanılabilecek. Sizlerin de artık bir Örenli olmanız bu anlamda çok önemli. Hep birlikte Ören´in tanıtımı için güzel projeler üretebiliriz" diye konuştu. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette sanatçı Seda Sayan Başkan Tokat´tan Milas ve Ören hakkında bilgilerde aldı. 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!