Gökçe'den Dikili'de hizmet incelemesi

Güncelleme Tarihi:

Gökçeden Dikilide hizmet incelemesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2017 15:07

Gökçe'den Dikili'de hizmet incelemesi

Haberin Devamı

İZMİR Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, Dikili'de devam eden yatırım ve hizmetleri denetledi, ilçenin giriş-çıkış yolları ile sahil bandında incelemelerde bulundu.

Denetimleri sırasında Gökçe'ye İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Varlıorpak, İzmir Büyükşehir Belediyesi Şirketler Koordinatörü Hilmi Özen, İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer ve ilgili birim amirleri eşlik etti. Dikili'deki denetlemeleri öncesinde CHP'li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'u makamında ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Müdürlüğü'ne geçti. Gökçe, burada ilçede devam eden yatırım ve hizmetler hakkında Büyükşehir Belediyesi Dikili Yerel Hizmetler Müdürü Aslı Çam Kılık'tan bilgi aldı. Daha sonra Dikili genelinde hummalı bir şekilde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde kontrol edip, ilçeyi adeta karış karış gezen Gökçe, İZSU ve İZBETON'un çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi personeliyle bir süre sohbt edip, "kolay gelsin" dileğinde bulundu.

Dikili ilçe merkezi ile Çandarlı mahallesi sahil bandı ve ilçe girişlerinde detaylı incelemelerde bulunan Gökçe, bol bol not aldı. Gökçe, hizmet seferberliğinin kıyı şeridinden kırsal bölgelere uzanacak şekilde artarak devam edeceğini söyledi. Bölgeye gerçekleştirdiği ziyareti esnasında Gökçe, vatandaşlarla da sohbet edip, öneri ve şikayetlerini dinledi.

Gökçe'yi Dikili'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten CHP'li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, "Dikili'mizde 3.5 yıldır büyük bir değişim yaşanıyor. Bu değişimin sebebi de Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile kentimizde hizmet ağının örülmüş olmasıdır. Bugün Genel Sekreterimiz Buğra Gökçe'nin ilçemizde olması da bizim için büyük gururdur. Kendisi  ile ilçemizde hizmete açılan, çalışmaları halen devam eden hizmetlerle ve yapılması planlanan yatırımlara dair hem yerinde incelemelerde bulunup, istişare yaptık. Gökçe'den müthiş bir hızda ilerleyen çalışmalarla birlikte yeni yatırımların da hız kazanacağını duymak bizleri daha da mutlu etti. 30 mahallemizin de yaşam kalitesini daha yükseltecek yeni çalışmaların şimdiden kentimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

DİKİLİ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!