Gelinliğe atılan imza

Güncelleme Tarihi:

Gelinliğe atılan imza
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2021 14:07

İZMİRLİ Asr-ı Nazende Gelinlik, 2022 sezonu ürünlerinin tanıtımı için bayilerine ve müşterilerine özel defile düzenledi.

Haberin Devamı

Wyndham Grand İzmir Özdilek’te gerçekleşen etkinlikte göz alıcı gelinlikler ve nişan kıyafetleri sergilendi. Fi Ajans tarafından organize edilen moda gösterisinde ünlü model Şebnem Schaefer’la birlikte 15 manken görev aldı. Fatih İlgaz ve Onur Ünsal koreografisinde yaklaşık 2 saat süren etkinlikte 100 parçadan oluşan koleksiyon sunuldu.

Gelinliğe atılan imza

Fi Ajans’ın sahibi Fatih İlgaz, Asr-ı Nazende’nin sahipleri Gülay Erol ve Tülay Ersoy, Fi Ajans Müdürü Onur Ünsal

İKİ KARDEŞİN ORTAK ESERİ

İki kız kardeş olarak 2013’te İzmir Çankaya’da 70 metrekarelik bir dükkanda yola çıktıklarını belirten Tülay Ersoy, “Sektöre ilk girdiğimizde firmamızın adı Caze’ydi ve sadece toptan satış hizmeti veriyorduk. 2019’da ise Asr-ı Nazende ismini alarak perakende müşterilerine de kapılarımızı açmaya karar verdik. 29 ilimizde bayilerimiz var. Şu anda 55 kişilik kendi çalışanlarımız ve 300’ün üzerinde de bayilerimizde çalışanlarla güçlü bir konuma ulaştık. Çankaya Mimar Kemalettin Moda Merkezi’nde 750 metrekarelik üretim alanı, İzmir merkezde 450 metrekare, Denizli’de de 750 metrekarelik iki mağazamız var. Hedefimiz ülkemizin her şehrinde ve yurtdışında bayilere sahip olabilmek. Sadece Türkiye pazarına değil, yurtdışına da koleksiyon hazırlıyoruz. Dış pazarda öncelikle Almanya, Libya, Tunus, Fransa ve Irak başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat yapıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Gelinliğe atılan imza

Gelinliğe atılan imza

BİZZAT KENDİSİ TASARLIYOR

Markanın tüm ürünlerini bizzat kendisi tasarlayan Gülay Erol ise, “Bu özel defile için dikilen tüm gelinlik ve nişan kıyafetlerinin hazırlık aşaması 6 ay sürdü. Üzerlerinde kristaller, Fransız dantelleri, kasnak nakışları, inciler ve riglenler kullanıldı. 2022’nin gelinlik modelleri bol işlemeli, ışıltılı ve pırıltılı olacak. Çünkü geçtiğimiz yıl pandemi yüzünden kadınlar istediği gibi gelinlik giyip düğün yapamadılar. Bizler Asr-ı Nazende ailesi olarak o sıkıntılı dönemi bolca çalışarak ve yeni fikirler üreterek geçirdik. Pandeminin bizleri durdurmasına izin veremezdik. Kurulduğumuzdan beri her sene üzerine katarak ilerledik. Gücümüz yettiğince de büyümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gelinliğe atılan imza

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!