Futbol sahalarından inşaat sektörüne transfer

Güncelleme Tarihi:

Futbol sahalarından inşaat sektörüne transfer
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2021 21:25

Aytekin Viduşlu, Manisa’nınemlak yatırımlarında gözdeilçesi Yunusemre’de yeni yaşammerkezi Karaali’de bulunanPark Viduşlu Evleri’nin mimariyapısı ve konforlu özellikleriylefark yaratacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

Özkan ÇELİK

MANİSA’nın eski milli futbolcusu ve antrenörü Aytekin Viduşlu’nun sahibi olduğu Viduşlu İnşaat tarafından üretilen Park Viduşlu Evleri, lansman fiyatıyla satışa çıktı. Hem konumu hem de mimari yapısı ve özellikleriyle Manisalılar’ın büyük beğenisini kazanması beklenen projenin geliştirme, pazarlama ve satış ayağını ise Mecit Osmanlı Gayrimenkul Danışmanlık üstlendi. Manisa’da doğup büyüyen ve Manisaspor’da profesyonel futbolculuk kariyerine başlayan Aytekin Viduşlu, önemli takımların kadrosunda yer alarak milli takıma kadar yükselme başarısını gösterirken, futbolculuk ve antrenörlükteki başarılı çizgisini ticari hayatta da sürdürmeye devam ediyor. Bugüne kadar futbolcu ve antrenör olarak çalışmasına rağmen inşaat sektörüne hep bir ilgisi olduğunu ve ailesinin içinde de bu sektöre ilgisi olanların bulunduğunu belirten Aytekin Viduşlu İnşaat’ın sahibi Aytekin Viduşlu, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Futbol sahalarından inşaat sektörüne transfer

MANİSA’YA DEĞER KATACAK

“Sektöre girmeden önce çevremden olumlu ve olumsuz görüş belirtenler oldu. Bunların hepsini değerlendirerek ayaklarımı yere sağlam basarak çalışmalara başladım. Projenin yer aldığı arsanın kendi yerim olması, imkanlarımın bu iş için uygun olması ve inşaat sektörüne olan ilgi ve merakım bu projenin oluşmasında önemli rol oynadı. Futbolculuk hayatımda gösterdiğim disiplinli ve özverili çalışmayı inşaat sektöründe de sürdürmek istiyorum. Hem istihdama katkı sağlayarak hem de Manisa’ya değer katan projeler üretmek amacındayım. İnanıyorum ki bu projem başarılı ve örnek bir proje olacak ve yeni projelere yol gösterecek. İnşaat sektöründe yol alırken, antrenörlük hayatıma devam ederek futbolun içinde kalmaya devam etmek amacındayım.”

LÜKSÜN TANIMI DEĞİŞİYOR

Manisa’nın emlak yatırımlarında gözde ilçesi Yunusemre’de yeni yaşam merkezi Karaali’de bulunan Park Viduşlu Evleri’nin mimari yapısı ve konforlu özellikleriyle fark yaratacağını savunan Viduşlu, projeyle ilgili şu bilgileri paylaştı: “7 bin metrekare arsa üzerine kurulu Park Viduşlu Evleri, 6 blok toplam 36 daireden oluşuyor. 12 adet 2+1, 24 adet 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 2+1 daireler brüt 95, 3+1 daireler ise brüt 130 metrekare alandan oluşuyor. Bahçe kat daireler kendine özel 29 metrekare bahçe sunuyor. 2 bin 500 metrekare yeşil alanı bulunan proje; Manisa merkeze 9, İzmir’e ise 25 km mesafede yer alıyor. Özel bahçeli daireleri, yerden ısıtma ve akıllı ev sistemleri, güvenlik gibi teknolojik özelliklerinin yanı sıra restoran, otopark, havuz ve çocuk parkıyla ailelere ayrıcalıklı bir yaşam sunuyoruz. Proje en iyi ve lüks inşaat kalitesiyle üretilecek. Teknik ve altyapı olarak bölgenin en kaliteli projesi olma yolunda ilerliyoruz.”

Haberin Devamı

Futbol sahalarından inşaat sektörüne transfer

KENTİN GÖZDESİ OLMAYA TALİBİZ

“PROJENİN iç mimarisi de kullanıcısına kullanım rahatlığı sunan ve içerisinde konforlu vakit geçirebileceğiniz şekilde bir tasarıma sahip” diyen Viduşlu, “Kendinizi evde olmanın verdiği rahatlık ve güven ile iyi hissedebilir, terasınızda kitap okurken bir yandan kahvenizi yudumlayabilir, havuz kenarında ya da bahçenizde sevdikleriniz ile birlikte keyifle vakit geçirebileceğiniz sofralar kurabilirsiniz. Okul, restoran, AVM ve en yakın sağlık merkezine gibi hemen hemen her türlü imkanın yürüme mesafesinde bulunduğu bir alanın tam ortasında konumlanıyor. Manisa Menemen Yolu’nun yanında olması, ulaşım açısından hem İzmir hem de Manisa’nın merkezine oldukça kolay bir güzergahta bulunması da size konum açısından bir başka avantaj sağlıyor. Kentten biraz uzaklaşıp doğayla bütünleşmek istediğiniz zaman ise Atatürk Kent Parkı size sadece 10 dakikalık uzaklıkta” dedi.

Haberin Devamı

LANSMANA ÖZEL FİYAT 

PROJEYİ Ağustos 2022’de tamamlamayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Viduşlu, “2+1 dairelerimizi 800 bin TL, 3+1’leri ise 1 milyon 75 bin TL den lansamana özel fiyatlarla satışa sunduk. Ayrıca lansamana özel yüzde 6 indirim fırsatımız var. Manisalılar başta olmak üzere İzmir’den müşterilerimiz lansaman fiyatlarına büyük ilgi gösterdiler. Lansman satışlarımız eylül ayının yarısına kadar devam edecek. İnşaat sektöründe güvenin ne kadar önemli bir unsur olduğunu biliyoruz. Projenin başından bugüne kadar insanların bize olan güveni ve ilgisi karşısında mutlu olduk. Proje ilerledikçe insanların ilgisi daha da artacak. Bizde firma olarak kalitemizden ödün vermeden özverili çalışmalarımıza devam edeceğiz. Projemizin satış ve pazarlama ayağını Mecit Osmanlı Gayrimenkul ve Danışmanlık firması sahibi Mecit Osmanlı ve ekibi yürütüyor. Alıcılardan herhangi bir hizmet bedeli veya komisyon talep edilmiyor. Birlikte başarılı bir projeye imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

PROFESYONEL YÖNETİM

DİĞER projelerin aksine Park Viduşlu’nun profesyonel yönetim şeklinin önceden belirleneceğini ifade eden Viduşlu, “Oluşturulacak site yönetimi ve yönetim planlarıyla iyi komşuluk ilişkilerinin temellerinin atılmasına ayrıca önem veriyoruz. Sitenin yönetim kurallarından, ortak alanların kullanımlarına kadar tüm ince detaylar profesyonel ekipler ve hukukçular tarafında hazırlanıyor. Sitemizi görmek isteyen bütün müşterilerimize bu bilgileri aktarıyoruz. Amacımız güvenli ve konforlu yapıların yanı sıra huzurlu ve kullanışlı yaşam alanları yaratmak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!