Fitoterapi Uzmanı Dr. Buğra Adil Buyrukçu: Bölgesel yağlanmanın çözümü akupunturda

Güncelleme Tarihi:

Fitoterapi Uzmanı Dr. Buğra Adil Buyrukçu: Bölgesel yağlanmanın çözümü akupunturda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2021 13:21

SON bir yıldır pandemi nedeniyle insanlar evlerine kapandı. İçinde bulunan durumun yarattığı psikolojik faktörlerinin yanı sıra fazla kalori alımı ve hareketsizlik kilo artışına yol açtı.

Haberin Devamı

Birçok kişinin durumun farkına varıp diyet ve spora başladığını, ancak buna rağmen bölgesel yağlardan kurtulamayanların sayısının bir hayli yüksek olduğunu belirten Fitoterapi Uzmanı Dr. Buğra Adil Buyrukçu, çözümü akapunkturda gösterdi. Akupunkturun bölgesel zayıflamada en doğal ve en başarılı yöntem olarak tescil edildiğini belirten Dr. Buyrukçu şunları söyledi:

BİR AYDA 4-8 SANTİM
“Yağların yoğunlaştığı bölgelere akupunktur iğneleri takılıyor. Böylece bu yağ dokularının parçalanması sağlanıyor. Bağışıklık sistemi, parçalanan yağ dokularını alıp lenf yollarıyla kana karıştırıyor. Sonra da bu dokular bol su içilerek böbreklerden atılıyor. Vücudun kendisi parçalamayı sağladığı için verilen bölgesel kilolar geri alınmıyor. Sonuç olarak 1 ay içerisinde en az 4-8 santimetre incelme sağlanıyor.
Özellikle İzmir’den çok sayıda hastası olduklarını belirten Dr. Buğra Adil Buyrukçu, “Kollarındaki sarkmadan, geniş basen veya göbeğinden, bacak arasındaki yağlardan kurtulamayanlar için doğal ve acısız bir çözüm. Bu bölgelerdeki yağlar bu yöntemle hızla eriyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!