Fil Grup Sigorta'dan kadınlara anlamlı destek

Güncelleme Tarihi:

Fil Grup Sigortadan kadınlara anlamlı destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2019 11:19

Pembe Kurdele Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Türkiye Meme Vakfı'nın (MEVA) yürüttüğü ''Farkındayım Korkmuyorum, Arkadaşıma Anlatıyorum'' Akran Eğitimi Projesi desteğiyle 30 binin üzerinde kişiye ulaştı.

Haberin Devamı


Fiba Emeklilik öncülüğündeki proje, 'Best Business Awards' tarafından 'En iyi kurumsal Sosyal sorumlukluk projesi ' olarak ödül aldı. Elde edilen primlerin AÇEV'in yürüttüğü ''Kadınların Eğitimi,Aile Sağlığı ve Mutluluğu'' kampanyasına bağışlandığı projede kadınlara özel kanser hastalıklarını kapsayan ''Pembe Kurdele '' sigortası ile kadınlar kendilerini koruma altına alıyor.

Fil Grup Sigortadan kadınlara anlamlı destek

Proje hakkında bilgi veren Fil Grup Sigorta Şube Yönetmeni Zeynep Yüksel, "1994 yılından beri Emeklilik ve Sağlık branşında en önemli konunun 'İnsan' olduğu düşüncesiyle hareket etmekte olan Fil Grup Sigorta Aracılık Hizmetleri, Pembe Kurdele projesini desteklemek, kadın Kanserlerindeki farkındalığı,erken teşhisi yaygınlaştırmak ve AÇEV'e bağış sağlayabilmek için Kadınlar Günü'nde bir etkinlik gerçekleştirdik.

Haberin Devamı

Fil Grup Sigortadan kadınlara anlamlı destek

08-09-10 Mart tarihlerinde İzmir Enternasyonel Fuarı Kültür Park'ta ''PEMBE KURDELE'' standı kurdu. Fil Grup Sigorta kurucusu Soner Güngör, Fiba Emeklilik Hayat Genel Müdür Yardımcısı Nehir Aksın Bahar'ın da katılımları ile bu organizasyondan sorumlu ve yürüten kişi olarak ben, Pembe Kurdele projesine dahil olarak,daha aydın ,daha mutlu bir toplum oluşumunda genç kız ve kadınlarımıza destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!