Farklı bir alışveriş deneyimi: Needion

Güncelleme Tarihi:

Farklı bir alışveriş deneyimi: Needion
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2021 12:53

Online satış sitesi Needion.com, kullanıcılarına farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Haberin Devamı

Sitenin kurucusu Denizlili iş insanı Baran Saldanlı, BND Group olarak, bilişim, restoran ve catering sektörlerinde hizmet verdiklerini söyledi, “Küçük yaşlardan beri bilişim sektörüne meraklıydım. Bu nedenle yurtdışındaki online alışveriş siteleri ile bazı sosyal medya uygulamalarını inceleyerek bir satış portalı oluşturmaya karar verdim. İngilizce ‘need’ (ihtiyaç) kelimesinden esinlenerek, Ege şivesini de yansıtan bir isim olan Needion.com’u kurdum. Merkezimiz İzmir’de. 40 kişilik ekiple hizmet veriyoruz.Sitemizde 45 bin ürün ilanı bulunuyor. Birkaç ay içinde farklı sistemlerle de entegre olarak bu rakamı birkaç yüzbine taşımak için düğmeye bastık” dedi.

FARKLI HİZMET, TEK UYGULAMA

Needion’u gelişime açık online bir sosyal platform olarak kurguladıklarını söyleyen Saldanlı, “Rakiplerimizin güçlü ve yoğun şekilde hizmet verdiğinin bilincinde olarak bazı basit ama etkili farklılıkları da siteye ekledik. Sitemizin yazılım altyapısı, farklı modülleri de entegre edecek şekilde hazırlandı. Süreç içinde uygulamayı güncelleyerek, alışveriş özelliğinin yanında yemek siparişi, market siparişi, uçak, otobüs bileti ve otel rezervasyonu yapabileceğiniz, ev araba ilanlarını da sergileyebileceğiniz bir sosyal platforma dönüştüreceğiz. Needion’da kullanıcılar interaktif bir şekilde birbirleriyle konuşabiliyor, takipleşebiliyor, ürünler hakkında görüş alışverişinde bulunabiliyor. Needion uygulamasını Android ve IOS mobil cihazlarda kullanım için de indirilebiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

3 BOYUTLU İNCELEMEK MÜMKÜN

Baran Saldanlı, özellikle mobil cihazlar ve akıllı telefonlar konusunda uzmanlaşma yolunda ilerlediklerini vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü: “Bünyemizde hizmet veren uzmanlar, her ürüne özel olarak objektif bir gözle inceleme yazısı yazıyor. Bu incelemeler video olarak YouTube kanalımızdan da yayınlanıyor. Kullanıcılar da bu değerlendirmelerin ışığında kendilerine en uygun ürünü seçerek satın alma imkanına kavuşuyor. Bir diğer farklılık ise insanlara ürünleri sanki elinde inceliyormuş hissiyatını verebilmek için geliştirdiğimiz 3 boyutlu görüntüleme seçeneği. Böylelikle insanlar daha detaylı şekilde ürünlerin ebatları ve inceliklerini görebiliyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!