En güzel anlardan biri

Güncelleme Tarihi:

En güzel anlardan biri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2020 00:45

Yokuş başına geldiğinde Bodrum’u göreceksin / Sanma ki geldiğin gibi gideceksin / Senden öncekiler de böyleydiler / Akıllarını Bodrum’da bırakıp gittiler...

Haberin Devamı

Bu sözler, ‘Hali-karnas Balıkçısı’ olarak da anılan dünyaca ünlü yazarımız Cevat Şakir Kabağaçlı’ya ait. Çok doğru. Renk renk begonvil çiçekleri, o bembeyaz evleri, kendine özgü ara sokakları, turkuvaz denizi, bibirinden bakir koyları, mavi turları ile şiirlere, şarkılara, kitaplara konu olmuş Bodrum’a gitmeden edemezsiniz. Yurtiçi ve dışından gelen yüzbinlerce turist, belediye tarafından Neyzen Tevfik Caddesi’ne konulan ilçenin simgesi bu kapı maketinin önünde fotoğraf çektirmeden geri dönmüyor.

En güzel anlardan biri

Tekneden balkon gördünüz mü? Bugüne kadar ev ve işyerlerini ilginç aksesuvarlarla süsleyen insanları görmüşünüzdür. Ancak bu fotoğraftaki tekne görünümlü balkon eminim ki sizi de şaşırtacak. Burası, Gündoğan. Çarşıda dolaşanların hemen dikkatini çekiyor ve fotoğraf adeta çekmek şart oluyor. Evin sahibi ile konuşmadım. Ancak denize sevdalı olduğu balkonundan anlaşılmıyor mu?

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!