El emekleri göz doldurdu

Güncelleme Tarihi:

El emekleri göz doldurdu
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 11:20

El emekleri göz doldurdu

Haberin Devamı

KONAK Belediyesi’nin semt merkezlerinde kurs gören kadınların ürettiği birbirinden değerli el emeği ürünler, 8’inci kez düzenlediği Kadın Festivali’nde görücüye çıktı. Festival, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Kültürpark 2 ve 3 No’lu holde düzenlenen Kadın Festivali’nin açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey’in de bulunduğu törenle yapıldı. 8 - 12 Mart tarihleri arasında açık kalacak olan organizasyona Konak Belediyesi,  semt merkezlerindeki kadınların ürettiği el emeği ürünlerin sergilendiği dev bir stantla katıldı. Sergilenen ürünler kadar, tasarımıyla da göz doldura standı, çok sayıda kişi ziyaret etti. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da, kadınları stantta ziyaret edip destek verdi.

ÜRETEN KADINLAR BULUŞTU

Kadın emeğinin görünür kılındığı etkinliğe katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Sema Pekdaş, "Semt merkezlerimizde eğitim gören kursiyer kadınlarımızın ürettiği birbirinden değerli el işi ürünler bu festivalde görücüye çıktı. Kadınlarımız hem emeklerini sergileme fırsatı buldu hem de satış yaparak aile bütçesine katkıda bulunma şansı yakaladı" dedi. Sema Pekdaş ayrıca, fuarda yer alan diğer kadın kuruluşlarının stantlarını da gezdi. 8’incisi düzenlenen etkinlikte birlikte sahne alan sanatçı Candan Erçetin ve Kardeş Türküler, İzmirli kadınlara müzik dolu bir gün yaşattı.

İZMİR (DHA)

FOTOĞRAF

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!