Eğitim için imzalar atıldı

Güncelleme Tarihi:

Eğitim için imzalar atıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2021 22:55

MANİSA Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) ile Hedef Eğitim Kurumları arasında, oda üyelerinin ve oda üyesi firma çalışanlarının çocuklarına özel kayıt indirimi protokolü imzalandı.

Haberin Devamı

Gerçekleştirilen imza törenine; Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezen Şenay, Hedef Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Balaban, Kıvanç Kader ve Seyit Ali Özmen katıldı.

HEM ÜYEYE HEM ÇALIŞANA

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, “Hedef Eğitim Kurumları ile yapmış olduğumuz mutabakat neticesinde üyelerimizin ve üyemiz olan firma çalışanlarının çocuklarının yararlanabileceği yüzde 35 indirim sağlamış bulunuyoruz. Yararlanmak isteyen üyelerimize şimdiden hayırlı olsun. Hedef Eğitim Kurumları Manisa’mıza yetiştirdiği başarılı öğrenciler ile marka olmuş bir kurumdur” dedi.

YÜZDE 35’LİK İNDİRİM

Hedef Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Semih Balaban ise “İmzaladığımız protokol ile Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ve yanında çalıştırdıkları personelin çocuklarına yüzde 35 indirim yaparak avantaj sağlıyoruz. İş dünyasına bu avantajı sağladığımız için çok memnun olduğumuzu ifade etmeliyim. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası yaptığı icraatlar ile ülkemize örnek olmuş bir kurumdur. İyi ki var dediğimiz kurumların başında yer alıyor. Bu güzide kurum ile protokol imzalamak bizim için büyük bir mutluluk” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!