Duymer ile dünya markası işitme cihazları Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Duymer ile dünya markası işitme cihazları Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2021 13:20

Duymer İşitme Cihazları Yönetim Kurulu Üyesi ve İŞİTBİR (Türkiye İşitme Cihazı İthalatçıları ve Satıcıları Derneği) Başkanı Av. Salih Baz, 22 yıldır Türkiye’nin tüm illerinde faaliyet gösterdiklerini belirtti. Av. Salih Baz, “Şu anda Türkiye genelinde 100 şube ile hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi.

Haberin Devamı

Daha iyi duy, Daha iyi yaşa

“İşitme, sağlığınızın ve mutluluğunuzun anahtarıdır” diyen Av. Salih Baz, “Daha iyi duy. Daha iyi yaşa anlayışı ile tüm hizmet kalite standartlarımızı teknolojinin getirdiği yeniliklerle paralel olarak geliştirdik. ISO 9001 kalite belgesine sahibiz.” dedi.

Kulak çınlaması işitme kayıplı bireylerin yaşadığı sorunlardan biridir. Kulak çınlamasının kişinin sadece kendisinin duyduğu tıslama, vızıltı, ıslık, uğultu veya çınlama sesi olduğunu belirten Av. Salih Baz, “Çoğu kişide kulak çınlaması endişeyi de beraberinde getirir. Bu çınlamalar uyku düzenini de bozar ve bu da günlük yaşamı olumsuz etkiler. Unutulmamalıdır ki kulak çınlaması bir işitme kaybı değildir. Ancak işitme kaybına dikkat çekilmesi gerektiğini gösteren önemli bir semptomdur. Kulak çınlamasında oluşan belirtiler kişiden kişiye değişebilir. Bu nedenle iyi sonuçlar kişiye özel olarak oluşturulan tedaviyle mümkündür.” dedi.

Haberin Devamı

Duymer ile dünya markası işitme cihazları Türkiye’de

Amacımız Mutlu Etmek

Av. Salih Baz, “İşitme cihazları  firmalarından biri olarak amacımız kulak çınlaması da dahil olmak üzere işitme zorluğu çeken kişilere doğru işitme cihazını önerip yaşam kalitesini yükseltmektir. Doğru işitme cihazı modelinin kullanılması kulak çınlamasının etkilerini azaltarak, tamamen kaybolmasına neden olabilmektedir” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!