Op. Dr. Soner Tezcan: Gençliğin sırrı bu serumda gizli

Güncelleme Tarihi:

Op. Dr. Soner Tezcan: Gençliğin sırrı bu serumda gizli
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2021 19:35

KOVİD-19 sürecinin ciltleri de olumsuz etkilediğini belirten estetik ve plastik cerrahi uzmanı Op. Dr. Soner Tezcan, stresin cilt yaşlanmasını hızlandıran faktörlerin başında geldiğini söyledi. Cilde eski sağlığını ve canlılığını yeniden kazandırmanın mümkün olduğunu ifade eden Tezcan, “H100 ve H100 Plus gençlik serumları, içerdikleri hyaluronik asit ile cildin kısa sürede yenilenmesini, daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlayabiliyor” dedi.

Haberin Devamı

 

 

TÜM İÇERİKLER BİR ARADA

Ameliyatsız cilt gençleştirme yöntemleri arasında son dönemde en çok H100 ve H100 Plus gençlik serumlarına özellikle İzmir’den çok talep geldiğini dile getiren Tezcan, İzmirli kadınların sektördeki yenilikleri yakından takip ettiklerini vurguladı. İstanbul’dan sık sık İzmir’e ameliyatsız cilt gençleştirme için geldiğini belirten Tezcan, neredeyse ayın yarısını tedavini süreçlerini takip etmek için İzmir’de geçirdiğini kaydetti. Tezcan, kullandığı serumların içerikleri hakkında ise şu bilgileri verdi:

PİRÜVAT MOLEKÜLÜ EKLENDİ

“H100 serumu, cildin yapı taşlarından hyaluronik asit ile çeşitli vitaminler, mineraller ve aminoasitlerden oluşan kompleks bir karışım. Cildi gençleştirmeye, sıkılaştırmaya ve iyileştirmeye yardımcı olan tüm içerikleri bir arada bulunduruyor. Şimdi bunun bir de Plus’ı çıktı. Seruma daha etkili olabilmesi için pirüvat molekülü eklendi. Bu molekül, hücre içi enerji üretme özelliğiyle biliniyor ve yıpranmış ciltlerin daha hızlı yenilenmesini, toparlanmasını, canlanmasını sağlıyor.”

Haberin Devamı

YÜZ, BOYUN VE ELLERDE

Gençlik serumlarının öncelikle yüz, boyun ve ellerde kullanıldığını belirten Tezcan, “Bu serumları ayrıca ciltteki koyulaşmaların yeniden açılmasını sağlamak için de uygulayabiliyoruz. Gençlik serumunun uygulandığı seanslar arasında yaklaşık 10 günlük bir zaman dilimi olması gerekiyor. İki ve üçüncü seansta ciltteki etkileri hemen görülmeye başlıyor. Biz dördüncü bir ek seans planlayarak, protokolü tamamlıyoruz” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!