Dr. Özgür Demirtaş, sağlık turizmi yetki belgesi aldı

Güncelleme Tarihi:

Dr. Özgür Demirtaş, sağlık turizmi yetki belgesi aldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2021 22:13

İzmir Bayraklı’daki muayenehanesinde hasta kabul eden genel cerrahiuzmanı Op. Dr. Özgür Demirtaş, sağlık turizmi yetki belgesini aldı.Demirtaş, “Uluslararası anlamda sağlık turizmi yapılabilmesi içinzorunlu olan yetki belgesini almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’de özellikle son 15 yılda sağlıkta önemli bir değişim ve dönüşümün yaşandığını belirten genel cerrahi uzmanı Dr. Özgür Demirtaş, dünyanın bir çok ülkesinden hastaların ülkemize obezite ameliyatı olmak için geldiklerini söyledi. Sadece obezite değil, son yıllarda özellikle estetik, diş sağlığı, saç ekimi ve organ nakli alanlarında da Türkiye’ye çok sayıda hasta geldiğini kaydeden Demirtaş, tedavi için ülkemizin tercih edildiğini vurguladı.

MODERN HASTANELER

Türkiye’nin dinamik ve tecrübeli sağlık personeli, modern hastaneleriyle dünyanın önemli sağlık merkezleriyle aynı kalitede hizmet verdiğini belirten Demirtaş, “Tüm bu avantajların yanı sıra Türkiye’deki sağlık hizmeti yurtdışına göre daha uygun fiyatlı. Bu nedenlerden dolayı başta yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere birçok yabancı hastanın tercihi ülkemiz olmaktadır. Türkiye’ye yurtdışından başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Amerika, Kanada ve Ortadoğu ülkelerinden bir çok hasta geliyor. Sağlık turizmi, ülkemizin ekonomisine değer katıyor” dedi.

Haberin Devamı

HEM TATİL HEM TEDAVİ

3 haftalık tatil için ülkemize gelen bir obezite hastasının hem tatilini hem de tedavisini aynı anda yapabileceğini dile getiren Demirtaş, şöyle devam etti: “Örnek verecek olursak 3 hafta için ülkemize gelen bir hasta, ilk iki hafta tatilini yaptıktan sonra son hafta ameliyat olabilir. Ortalama 3 gün hastanede 3 gün de otelinde dinlendikten sonra gönül rahatlığıyla ülkesine dönebilir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!