Dr. İlayda Dal gülüş tasarımını anlattı

Güncelleme Tarihi:

Dr. İlayda Dal gülüş tasarımını anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2022 14:18

Medicana International İzmir Hastanesi’nde görevli diş hekimi ve gülüş estetiği uzmanı Dt. İlayda Dal, özellikle pandemi döneminde ihmal edilen ağız-diş bakımının uzun vadede kişinin gülüşünün görünümüne zarar verebileceği ve genel sağlığı ciddi ölçüde etkileyebileceği uyarısında bulundu.

Haberin Devamı

 

Dt. Dal, “Gülüşün yarattığı özgüven kaybı nedeniyle hastalarımızın maskelerin ardına sığındığını görüyoruz. Bir gülüşü eşsiz kılmak için ise diş hekimliğinde can alıcı yöntemler var. Hastalarımız için bunlardan en uygun olanı belirleyip tedavi sürecine başlıyoruz. Bunu da hastalarımızın sosyal yaşantılarını etkilemeyecek ve konforunu düşürmeyecek şekilde planlıyoruz” dedi.

Dişlerinin çoğunda işlem yapılması gereken hastalar için çözümün gülüş tasarımı uygulaması olabileceğini belirten Dt. İlayda Dal, “Gülüş tasarımları bireysel gülümseme endişelerini ele almaları bakımından benzersizdir. İdeal sonuca ulaşmak için kozmetik tedavilerin bir kombinasyonuna ihtiyaç olabilir. Bir gülüş tasarımının amacı sadece 1-2 dişi onarmak değil, tüm gülüşü iyileştirmektir” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!