Doğal ve güzel bir görünüm

Güncelleme Tarihi:

Doğal ve güzel bir görünüm
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2021 15:22

İzmir Alsancak’ta hizmet veren LT Clinic’in kurucusu medikal estetik hekimi ve mezoterapi uzmanı Dr. Levent Tunçer, dudak dolgusuyla hem doğal, hem de dolgun bir görünüme kavuşmanın mümkün olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Dudak dolgusu yaptırmak isteyen kişilerin beklentilerini göz önünde bulundurarak işlem gerçekleştirdiklerini belirten Dr. Tunçer, enjeksiyon yardımıyla dudak yapısı üzerinde ve çevresinde yapılan belirginleştirmenin dudakları daha estetik bir görünüme kavuşturduğunu ifade etti.

BİÇİMLİ DUDAKLAR

İnsanların yüz güzelliği için dudakların önemli bir görsellik sağladığını kaydeden Dr. Levent Tunçer, şöyle devam etti: “Bu madde işlem sonucunda kişilerin dudaklarını istenen yapıya kavuşturarak doğal bir görünüm verir. Yapılan dudak dolguları sonucunda dişler ön plana çıktığı gibi güzel gülüşlerin ortaya çıkması da sağlanır. Bu nedenle dermal dolgular kullanılarak kadınların dudakları belirginleştirilmeye çalışılır. Bu estetik işlemin birçok avantajı bulunur. En büyük avantajı ise dudaklarından rahatsızlık duyan kişilerin istedikleri dudak yapısına kavuşarak daha güzel görünüm elde etmeleridir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!