Didim’de herkes JET SOSYETE

Güncelleme Tarihi:

Didim’de herkes JET SOSYETE
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2021 23:17

DİDİM’in tek marka tescilli sosyetesi olan @didim_jet_sosyete sayfasının yaratıcısı Fatma Aylen ve Umut Kaşan, “Didim Jet Sosyete’nin bu kadar sevileceğini ve sayfamızın büyüyeceğini, biz de tahmin etmiyorduk” dedi.

Haberin Devamı

 Didim’de akıllı telefonu ve instagram uygulaması olan her evde ve her cepte olduklarını söyleyen Fatma Aylen, “Didim Jet Sosyete’nin görünen bir yüzü yok. Hiçbir zaman da olmadı. 23 Şubat 2019’da ben ilk sayfayı açtığımda sosyete adını, profilin mizah ağırlıklı tavrını ifade etsin diye şakacı bir tavırla koydum ki, aslında amacım jet hızında güldüren, tavsiyeler veren neşeli, hatta ironik paylaşımlar yapmaktı. O günlerde yayında olan Jet Sosyete dizisinden de etkilendim. Birden herkes Didim Jet Sosyete’yi çok merak ederek beni yakalamaya çalıştı. Kısa sürede taklit hesaplarımız bile çıktı. Bir anda Didim’in sosyetesi de çoğaldı” dedi.

GAZETECİLİK YAPIYORUZ

Didim Jet Sosyete’nin gördüğü ilgi üzerine Ajans İdea ile ve @didimdergi ile resmi bir ortaklık kurduklarını da dile getiren Aylen, şöyle devam etti: “Gerek @didim_jet_sosyete profili gerekse de @didimdergi olarak Didim’de sosyal medyanın da gündemin de nabzını tutuyoruz. Gittiğimiz yer bilinir, tanıştırdığımız herkes tanınır, neyi duyurduysak duymayan kalmaz. Çok yardımlar da yaptı sosyete... Kan buldu, gelinlik buldu, sosyal sorumluluk projelerinin vazgeçilmez yardım kaynağı oldu. Ben yüzümü göstermek ve milyonlarca influencerdan biri olmak yerine Umut’un yol göstericiliğinde gazeteci olmayı seçtim. Magazin haberciliği yapmak sahiden zormuş. Çok şey öğrendim. Neredeyse iki yıldır aktif magazin muhabirliği yapıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!