DEÜ'de sanal pos dönemi

Güncelleme Tarihi:

DEÜde sanal pos dönemi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 11:44

DEÜ'de sanal pos dönemi

Haberin Devamı

DOKUZ Eylül Üniversitesi, personel kartlarına bakiye yükleme işleminde kuyruk bekleme dönemine son verdi. Yükleme işleminin üniversitenin web sitesi üzerinden rahatlıkla yapılacağı belirtildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi, altyapı yenilemeleri kapsamında, kimlik olarak da kullanılan akıllı kartlara sanal pos aracılığıyla bakiye yükleme hizmeti vermeye başladı. Akıllı kartlara, web sitesi üzerinden ulaşılan sisteme kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapıldıktan sonra 3 adımda yükleme gerçekleştirilebiliyor. Üniversitenin kampüslerinde çeşitli noktalarda bulunan kioskların hizmetine son verilerek, aktif hale getirilen sanal pos uygulamasıyla uzun kuyruklara, işgücü ve zaman kaybına son verildi. Ayrıca ödeme çeşitliliği de getirilerek, nakit yükleme zorunluluğu ortadan kaldırıldı. Üniversitesinin tamamını kapsayan uygulamada öğrenci, akademik ve idari personel sıra beklemeden, zaman kaybetmeden, güvenli şekilde dijital ortamda akıllı kartlarına bakiye yükleme ve yemekhanede kullanma rahatlığına kavuştu.

'SANAL POS KENDİ ÜRÜNÜMÜZ'

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin kendi teknik imkânlarıyla hizmete aldığı sistemin mensupların kullanımına sunulmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar, "Üniversite çalışanlarımızın ve öğrencilerimin şartlarının iyileştirilmesi ve erişim kolaylığı sağlanması için gerekli bütün adımları atıyoruz. Yaptığımız bu teknik altyapı yenilemesi kısa, orta ve uzun vadeli yenileme planlarımız arasında yer almaktaydı. Bu yenilemeyi üniversitemizde üretilen yazılımla gerçekleştirmenin de gururunu yaşıyoruz. Artık öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz istediği anda, istediği yerden yüklemesini gerçekleştirebilecek. Ödemelerin yapılması noktasında bankaların gösterdiği işbirliği için yöneticilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

PERSONEL VE ÖĞRENCİ MEMNUN

Bakiye yüklemesi için üniversitenin yerleşkelerinde belirli yerlerde bulunan kioks makinelerinde uzun kuyruklar beklemek ve nakit ödeme yapmak zorunda kalan personel ve öğrenciler, sanal pos hizmetinden memnuniyetini ifade etti. Artık yüklemenin daha hızlı ve alternatif yollarla yapılabilmesinin zaman kaybını da önlediği belirtildi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!