Deniz Egece’nin Yeni Kitabı “Zayıflamada Hareket” Çıktı.

Güncelleme Tarihi:

Deniz Egece’nin Yeni Kitabı “Zayıflamada Hareket” Çıktı.
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2021 00:29

  Ömrünü, birikimini insanlığın geleceğini şekillendirecek olan NÖROBİLİM’e adamış olan DENİZ EGECE “Zayıflamada Son Söz”, “Zayıflamada Değişim Süreci” ve “Zayıflamada Beslenme” kitaplarının ardından “ZAYIFLAMADA HAREKET” ile tüm inandıklarınız sorgulamaya başlıyor!

Haberin Devamı

 

Amerika başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinde de yaygınca kullanılmaya başlayan bilinçaltı kodlama ve telkin yoluyla zayıflama metodunu, dünyada ilk bulan ve geliştiren Deniz Egece’dir. Amerika, Avrupa ve Asya da birçok farklı alanlarda eğitimler alarak “nöro zayıflamayı” geliştirmiş olan Nörobilim Uzmanı Egece, kitapları ve kamplarıyla obeziteden ve aşırı kilolardan muzdarip binlerce kişiyi sağlığına kavuşturmuş ve artık bir daha eski günlerine (kilolu) dönmeyecekleri bilinçaltı değişimlerini sağlamıştır. Deniz Egece’nin, kullandığı zayıflama metodlarının içinde bildiğimiz hiçbir klasik zayıflama metoduna yer vermediğinin de altını çiziyor. Türkiye’nin her yerinden danışanı olduğunu belirten Egece, özerllikle Izmir’den yoğun bir ilgi gördüğünü, yasakların ardından bugüne kadar yapılmamış farklı ve uluslararası bir proje için İzmir’de bulunacağının da müjdesini verdi.

Haberin Devamı

Deniz Egece’nin Yeni Kitabı “Zayıflamada Hareket” Çıktı.

İdeal Bedene yolculukta kalıcılığın nasıl sağlanacağını ve Hareket bilgisinin bilinçaltında nasıl değişeceğini anlattığı yeni kitabı ZAYIFLAMADA HAREKET şimdiden diğer kitapları kadar ilgi görmeye başladı.

Beslenme alışkanlığını değiştirmek değil, diyetler yapmak ya da yasaklı yiyecekleri dikkat ederek kilo vermekten bahsetmiyor. Diyet yok, spor yok ya da yasak uygulamaları yok. Kitap bilinçaltındaki “hareket ve hareketsizlik “ hakkındaki, doğru olduğuna inanılan ama şişmanlamaya sebep olan bilgilerin değişmesiyle kalıcı olarak nasıl kilolardan kurtularak, incelmek ve bedenin güçlendirmeyi anlatan ve amaçlayan bir kitap.

Kişi sürekli kilo alıp vermekten yorulmuş ve bir türlü kalıcı kiloyu çözemiyorsa bu kitap tam da bunu veriyor. Kitabın içinde kalıcı kiloyu sebep olacak bilgiler, içerikler ve telkinler mevcuttur. Sadece bilgi olarak değil eş zamanlı, kişinin bilinçaltındaki bu bilgiyi nasıl inanca dönüştürdüğün anlatmaktadır.

Haberin Devamı

“Kilo vermenin ve ideal bir bedene sahip olmanın bilinçaltında bir amacı olmalıdır. Sadece kilo vermek istiyorum, daha güzel görünmek istiyorum, sağlığım için, eşim için istiyorum, doktor kilo vermemi tavsiye etti gibi sözler birer amaç değildir. Bunlar sadece başkalarının tavsiyeleri, temennileri ve beklentilerdir... Bunlar kısa süreli yolculuğa neden olacak zayıf bilgilerdir, bu bilgilerin ipiyle kuyuya inilmez.

Başkalarının talimatlarını yerine getirmek değil, başkaları söylediği ve istediği için değil, başkalarını memnun etmek için değil, yapman gerektiği için değil!

Kilo vermek kişinin bilinçaltında bir amaca dönüştürülmelidir....”

“Şartlarını ve başkalarını suçlayarak, kendi bedenini ve geleceğini ötelemenin bir anlamı yok, kimse sana engel değil. Ya da başkaları senin hareket etmene ve bedenine zaman ayırmana engel olmuyor. Tüm yaşamındaki alanlar sana hizmet etmek için hazır ve seni bekliyorlar, her alan ve her şey sana avantaj ve olasılık sunuyor, engel olan senin yanlış düşüncelerindir. Sen niyetinin gücüyle tüm alanları kişileri ve zamanı kendine çıkarlarına dönüştürebilirsin.”

Haberin Devamı

Deniz Egece “Zayıflamada Hareket” kitabı ile insanların hareket bilincini beyinde çözmelerini ve bunu günlük hayatları ile nasıl birleştireceklerini anlatıyor.

DENİZ EGECE’NİN ESERLERİ ŞİMDİLİK YEDİ DİLE ÇEVRİLDİ.

BİLİM EVRENSELDİR VE TEK GERÇEKTİR!

“Bilgiler, duygular, enerjiler ve HAREKET bulaşıcıdır!.”.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!