Deniz Egece diyor ki; “Bir salata seni zayıftlatmaz bir hamburger de şişmanlatmaz!”

Güncelleme Tarihi:

Deniz Egece diyor ki; “Bir salata seni zayıftlatmaz bir hamburger de şişmanlatmaz”
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2021 21:25

Ömrünü, birikimini insanlığın geleceğini şekillendirecek olan NÖROBİLİM’e adamış olan DENİZ EGECE“Zayıflamada Son Söz”, “Zayıflamada Değişim Süreci” ve “Zayıflamada Beslenme” ardından “ZAYIFLAMADA HAREKET” ile tüm inandıklarınız sorgulamaya başlıyor!

Haberin Devamı


Yurtdışında Amerika başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinde de yaygınca kullanılmaya başlayan bilinçaltı kodlama ve telkin yoluyla zayıflama metodunu Türkiye’ye getiren bir isim deniz Egece.  Amerika’da eğitimini almış Almanya ve Fransa’da bir çok üniversitede konuyla ilgili dersler vermiş Nöro Psikoloji Uzmanı Egece, düzenlediği kamp ve seminerlerde obeziteden ve aşırı kilolardan muzdarip binlerce kişiyi sağlığına kavuşturmuş ve artık bir daha eski günlerine (kilolu) dönmeyecekleri bilinçaltı değişimlerini sağlamıştır. Özellikle son dönemde İzmir’den çok hastası olduğunu belirten ve onlarla görsel ve işitsel cihazlarla iletişim kurarak tedavi sürecini tamamlayan Deniz Egece, kullandığı zayıflama metodlarının içinde bildiğimiz hiçbir klasik zayıflama metoduna yer vermediğinin de altını çiziyor.
“Kilo vermenin ve ideal bedene sahip olmanın bir amacı olmalıdır, sadece kilo vermek istiyorum, daha güzel görünmek istiyorum, sağlığım için, eşim için istiyorum, doktor kilo vermemi tavsiye etti gibi sözler birer amaç değildir. Bunlar sadece başkalarının tavsiyeleri, temennileri ve beklentilerdir... Bunlar kısa süreli yolculuğa neden olacak zayıf bilgilerdir, bu bilgilerin ipiyle kuyuya inilmez.  
Başkalarının talimatlarını yerine getirmek değil, başkaları söylediği ve istediği için değil, başkalarını memnun etmek için değil, yapman gerektiği için değil!
Kilo vermek senin amacın olduğu için olmalıdır...”
Hangimiz bu sözlerden, kendimizden bir pay çıkarmayız ki?
“Şartlarını ve başkalarını suçlayarak, kendi bedenini ve geleceğini ötelemenin bir anlamı yok, kimse sana engel değil. Ya da başkaları senin egzersiz yapmana ve bedenine zaman ayırmana engel olmuyor. Tüm yaşamındaki alanlar sana hizmet etmek için hazır ve seni bekliyorlar, her alan ve her şey sana avantaj ve olasılık sunuyor, engel olan senin kötü düşüncelerindir. Sen niyetinin gücüyle tüm alanları kişileri ve zamanı kendine çıkarlarına dönüştürebilirsin.”

Haberin Devamı

DENİZ EGECE’NİN ESERLERİ ŞİMDİLİK YEDİ DİLE ÇEVRİLDİ.
BİLİM EVRENSELDİR VE TEK GERÇEKTİR!
“Enerji bulaşıcıdır!.”.
“Bilinç ve fiziksel hareketleri yapamıyorum, yetersizim gibi düşünceler kendine yapacağın bir sabotajdır…”
“Çocuk yaşta hastalanmış bir çocuğa, “sen geçmişte hastalandın ve ilaçlar aldın, bu yüzden kilolusun” gibi telkinler verildiğinde, çocuk bunun gerçek olduğuna inanarak kilolu yaşam sürmeye devam eder.”
Şişman olmak için birçok bahaneniz var!
Deniz Egece… Yaşlılık, çocuk, evlilik, hayat şartları gibi bahanelerinizi tokat gibi yüzünüze vuruyor!
Artık kendinizden kaçamayacaksınız!
Şişman ve sempatik olmak istemeyeceğiniz bir eser sizi bekliyor!
“ZAYIFLAMADA HAREKET”
ÇOK YAKINDA!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!