Değişim için kolları sıvadılar

Güncelleme Tarihi:

Değişim için kolları sıvadılar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2021 15:09

Turizmde dünya markası Bodrum’un en güçlü meslek kuruluşlarından biri konumundaki Bodrum Otelciler Derneği (BODER), eğitim, değişim ve gelişim ana temalı projelerini yaşama geçirmeye başladı.

Haberin Devamı

 

YARIMADANIN SESİ OLACAĞIZ
Bodrum’un kazanması hedefiyle göreve geldiklerini belirten Başkan Ömer Faruk Dengiz, “BODER’in sadece 280 üyeli bir STK olması yerine yarımadaya yayılan bir dernek olması için çalışmalara başladık. Artan üye sayımızla birlikte BODER’e yakışan kurumsal bir binaya taşınmak için de gerekli adımları ilk günden itibaren atmaya başladık” dedi.

 

BAŞKENT’E BİR TEMSİLCİLİK
Kariyer fuarları başta olmak üzere, sektörel fuarları doğrudan Bodrum’a taşımayı amaçladıklarını kaydeden Dengiz, “Sektörün girdilerindeki fiyat istikrarını korumak için gerekli olan platformu öncelikle oluşturuyoruz. Danışma kuruluyla sektörün deneyiminden ilham alacağız. Ankara’ya bir BODER temsilciliği kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 
PANDEMİ
TURİZMİ
DÖNÜŞTÜRDÜ
Dengiz, “Turizmin bu kapanmadan etkilenmesi kaçınılmazdı. Korumaya çalıştığımız binlerce çalışanımız var. Haziran, temmuz, ağustos diye bilinen klasik sezon tarifini nisanda başlatıp belki de noel tatiline kadar geniş bir sezon düşünmeliyiz. Bütün bu dönüşümleri değişime hazır ekipler yapar. Bizler de BODER’i bu yeni yaklaşımlara uygun olarak dönüştüreceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!