Club & Hotel Letoonia’nın benzersiz doğasında Ürün Kurtiç rehberliğinde yoga kampı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Club & Hotel Letoonia’nın benzersiz doğasında Ürün Kurtiç rehberliğinde yoga kampı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2022 18:12

Club & Hotel Letoonia’da Ürün Kurtiç ile gerçekleştirilecek yoga kampında zihninizi ve bedeninizi dinlendirin

Haberin Devamı


Türkiye’de “her şey dahil” konseptinin öncülerinden Club & Hotel Letoonia’da 22-24 Nisan tarihleri arasında sezon öncesi yoga kampı başlıyor. Yoga Uzmanı Ürün Kurtiç rehberliğinde gerçekleştirilecek kampta Club & Hotel Letoonia’nın doğayla iç içe atmosferinde katılımcıların vücut ve zihinlerini iyileştirecek birçok aktivite yer alıyor. Kampta hem başlangıç seviyesi hem de deneyimli katılımcılar için özel yoga programları yer alıyor.
Yenilikçi tatil anlayışı ile her sezonda ziyaretçileri için güncel ve premium deneyimler geliştiren Club & Hotel Letoonia, 2022 yazına yeni konsepti ile hazırlanırken, sezon öncesinde de özel çalışmalara imza atıyor. 22 – 24 Nisan tarihleri arasında Ürün Kurtiç rehberliğinde gerçekleştirilecek sezon öncesi yoga kampında misafirleri, “Baharda Yenilenme” mottosuyla hazırlanan “Yoga ve Nefes Kamp Programı” bekliyor.
Kamp programı ile vücutlarını ve zihinlerini derinlemesine keşfe çıkacak olan katılımcıların 3 gün sürecek olan aktivitelerle hem fiziksel hem de ruhsal olarak yenilenmiş hissetmeleri sağlanacak.

Haberin Devamı

Club & Hotel Letoonia’nın benzersiz doğasında Ürün Kurtiç rehberliğinde yoga kampı başlıyor


Club & Hotel Letoonia’nın sahip olduğu doğal güzelliklerin oluşturduğu büyüleyici atmosfer, yoganın zihinde ve vücutta yarattığı yenilenme etkisini pekiştirecek. Katılımcılar, seanslarda birbirinden farklı odakları olan çalışmaları gerçekleştirirken; enerji canlandırıcı, stres dönüştürücü, sinir sistemini yenileyici ve vücudun farklı bölgelerinin sağlığına katkı sağlayacak pratikleri de öğrenecekler. Katılımcılar aktiviteler arasında ve sonunda 165 bin m2’lik bir yarımada üzerinde konumlanan, 2 km uzunluğundaki sahil şeridi ve üç özel koyuyla doğa ile iç içe, lüks standartlar sunan Club & Hotel Letoonia’nın keyfini çıkartabilecekler. Kampa katılan misafirler, Club & Hotel Letoonia koylarının büyüleyici manzarası ve yarımadanın yeşille kaplı doğasında temiz havayı soluyarak baharda kendilerini yenilenmiş hissedecekler.

Haberin Devamı

Club & Hotel Letoonia’nın benzersiz doğasında Ürün Kurtiç rehberliğinde yoga kampı başlıyor


Yoga dışında farklı deneyimler de Club & Hotel Letoonia’da
Yoga kampına katılan misafirler yoga dışında Club & Hotel Letoonia’nın sunduğu farklı deneyimlerden de yararlanabilecekler. Misafirler batik boyama, seramik atölyesi gibi aktivitelerle kendilerini sanatın ruhu yenileyen kollarına bırakabilecekleri gibi isteyen misafirler de su sporlarıyla keyifli vakit geçirebilecekler.
Dünya mutfakları keşfedilmeyi bekliyor
Ürün Kurtiç ile gerçekleştirilecek yoga kampında zihinlerini ve bedenlerini yenileyen misafirler ayrıca farklı damak tatlarına hitap eden, alanında uzman şeflerin elinden çıkan dünya mutfağından sağlıklı lezzetlere de ulaşabilecekler. İtalyan ve Uzakdoğu mutfaklarından en özel seçkilerin yanı sıra diyet ve vejetaryen mutfaklardan seçkileri de bulabilecekler.

Haberin Devamı

Katılımcılar Fethiye’nin doğal atmosferinde baharı kucaklayarak yenilenecekler
Her sezona yeni bir tempo ve heyecanla başlayarak misafirlerine özel deneyimler yaşatmayı amaçlayan Club & Hotel Letoonia’da yoga kampı 22-24 Nisan tarihleri arasında Yoga Uzmanı Ürün Kurtiç rehberliğinde gerçekleşecek. “Yoga ve Nefes Kampı” programının detaylarına 444 0 280 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Ürün Kurtiç kimdir?
İlk defa 2003 yılında Londra’da yoga ile tanışan Ürün Kurtiç, yoga alanındaki ilk eğitimlerini İngiltere’de tamamladıktan sonra Hindistan ve Amerika’da dünyanın önde gelen uzmanlarıyla uzun yıllar çalışmaya devam etmiştir. Bu çalışmaları neticesinde de yoga eğitmenleri için eğitim standartları sağlamak amacıyla kurulan Yoga Alliance tarafından Uluslararası İleri Seviye Yoga Eğitmeni olarak tanınmıştır. Kurtiç, son 15 senedir verdiği bireysel ve grup yoga seanslarının yanı sıra; anatomi atölyeleri, nefes terapisi çalışmaları, Ayurveda programları ve 200 saatlik Yoga Eğitmenlik Eğitimleri düzenlemektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!