Ciğerci Mustafa’nın sahibi Erkan Ayık’tan İzmir’e şube

Güncelleme Tarihi:

Ciğerci Mustafa’nın sahibi Erkan Ayık’tan İzmir’e şube
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2020 22:12

Yarım asırlık tecrübesiyle Gaziantep’te hizmet veren Ciğerci Mustafa’nın ikinci kuşak temsilcisi Erkan Ayık, markayı yeni şubelerle büyütmeye hazırlanıyor. Girişimci işadamı, Ciğerci Mustafa’nın Gaziantep dışındaki ilk şubelerini pandemi sonrasında İzmir’de yeni şubenin kapılarını açacak.

Haberin Devamı

 

Gastronomi kenti Gaziantep’te 1970’ten bu yana lezzet tutkunlarını ağırlayan Ciğerci Mustafa, şehrin en popüler adreslerinden. Çarşı Merkez, Başkarakol ve Kalealtı’nda olmak üzere Gaziantep’te üç şubesi bulunan marka, pandemi sürecinde “gel al götür” ve “paket servis” yöntemleriyle hizmete devam ediyor. Yarım asırlık markanın ikinci kuşak temsilcisi Erkan Ayık, bu süreci aynı zamanda yeni yatırımlar için hazırlık yaparak değerlendiriyor.

Ciğerci Mustafa’nın sahibi Erkan Ayık’tan İzmir’e şube

İLK ŞUBELER İSTANBUL, İZMİR VE ANTALYA’YA

Ciğerci Mustafa’nın sevilen lezzetlerini Türkiye’nin her yerine kargoyla da ulaştırdıklarını söyleyen girişimci işadamı Erkan Ayık, yoğun talep üzerine şubeleşme kararı aldıklarını açıkladı. Öncelikli olarak İstanbul, İzmir ve Antalya’da şube açmak için çalışmalara başlayan Ayık’ın hedefi, markasını ülkenin dört bir yanına taşımak: “Babam ‘Ciğerci Mustafa’yı Gaziantep’in en önemli markalarından biri haline getirdi. Ben de bu başarıyı bir adım ileriye taşımak, markamızın lezzetlerini Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmak istiyorum. Şu anda Gaziantep’te üç şubemiz var. Her bir restoran üç katlı ve 300’er kişilik. Pandemi nedeniyle şu an hizmete ‘gel al götür’ ve ‘paket servis’ şeklinde devam ediyoruz. Bu sıkıntılı sürecin ardından misafirlerimizi yeniden mekanlarımızda ağırlamaya başlayacağız. Hedefim o gün geldiğinde İstanbul, İzmir ve Antalya’da açacağımız restoranlarımızda da yemeklerimizi lezzet tutkunlarıyla buluşturmak.” Dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!