Çeşme’nin en yenisi: Fuente

Güncelleme Tarihi:

Çeşme’nin en yenisi: Fuente
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2022 04:10

Çeşme Marina’da açılan Fuente Restoran, sakin ve ferah atmosferiyle keyifli bir ortam sunuyor. Ersin Bombatepe ve oğlu Çağıner Bombatepe’nin sahip olduğu mekan menüsüyle iddialı.

Haberin Devamı

 

ÇEŞME Marina’da bu sezon ilk kez misafirlerine ‘Merhaba’ diyen Fuente Restaurant, Alaçatı’nın kalabalıklığından uzaklaşmak isteyenlerin yeni buluşma yeri oldu. Mekanın sahiplerinden Ersin Bombatepe ve oğlu Çağıner Bombatepe, ferah ve sakin bir mekan oluşturmak için yola çıktıklarını söyledi.

MENÜMÜZLE İDDİALIYIZ
Gelen tepkilerden memnun olduklarını belirten Ersin Bombatepe, “Oldukça geniş yelpazede bir menü hazırladık. Fuente’de güne kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Menüyü hazırlarken sadece klasik Türk kahvaltısı olmasın diye Fransız kahvaltısı da ekledik. Onun dışında hamburgerler, makarnalar, deniz mahsülleri, sushiler, tatlı çeşitlerimiz var. Aynı zamanda Ege’nin vurucu tatlarına da yer verdik. Ege otları tabağımız var. Fuente’yi tercih eden misafirlerimiz dünya mutfağının dışında Akdeniz ve Ege tatlarını da deneyimleme imkanı buluyor. Gelen herkes burada günün her saatinde istediği her şeyi bulabilir. Gece saat 02.30’a kadar açığız” dedi.

Haberin Devamı

BEKLENTİMİZ YÜKSEK
Çağıner Bombatepe ise geçmiş yıllara oranla bu sezonun daha iyi geçeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Beklentimizi yüksek tutuyoruz. Ben mutfak kökenliyim. Bütün menüler, reçeteler benim elimden çıkıyor. Fuente’yi Çeşme’den çıkan bir Türk firması yapmak ve Fuente adı altında kahvaltı, kruvasan, sushi diye butik dükkanlar açmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!