Cenk Telkıvıran Orkestrası’ndan üçüncü klip yolda: Delisin Leyla

Güncelleme Tarihi:

Cenk Telkıvıran Orkestrası’ndan üçüncü klip yolda: Delisin Leyla
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2022 03:35

Yıllardır Türkiye’nin pek çok şehrinde sahneye çıkan Cenk Telkıvıran Orkestrası’nın üçüncü klibi olan ‘Delisin Leyla’ temmuzda müzik severlerle buluşacak.

Haberin Devamı

 


GEÇTİĞİMİZ aylarda yayınladıkları ‘Milat Saydım’ ve ‘Niyetini Boz da Gel’ şarkılarıyla dijital platformlarda dikkat çeken Cenk Telkıvıran Orkestrası, temmuzda çıkacak ‘Delisin Leyla’ klibiyle müzik listelerine bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. ‘Delisin Leyla’yı orkestranın solistlerinden Atacan Ozan seslendirirken, şarkının müziği İsmet Taşçeşme’ye, sözleri Neslihan Demirtaş’a, aranjesi ise Çağrı Telkıvıran’a ait. Şarkının klip yönetmenliğini İsmail Ömeroğlu, kurgusunu ise Post-brother yapıyor.

Cenk Telkıvıran Orkestrası’ndan üçüncü klip yolda: Delisin Leyla


Son olarak Kenan Doğulu’nun ‘Niyetini Boz da Gel’ şarkısını yorumlayarak klip çeken Cenk Telkıvıran Orkestrası, gördükleri ilgiden oldukça memnun. Grubun kurucusu Cenk Telkıvıran, ‘Üzgünüm Leyla’ şarkısı ve klibi için de beklentilerinin yüksek olduğunu dile getirdi. Yurtdışından konser teklifleri aldıklarını söyleyen Telkıvıran, “Sezona hazırız. Kenan Doğulu’nun parçasına çektiğimiz klibe çok iyi yorumlar aldık. Klip, Youtube’de bir ayda 800 binden fazla izlendi. Leyla’ya çektiğimiz üçüncü klibimiz temmuzun ilk haftasında müzikseverlerle buluşacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!