Cenk Telkıvıran Orkestrası bu yaz Alaçatı’ya damga vuracak

Güncelleme Tarihi:

Cenk Telkıvıran Orkestrası bu yaz Alaçatı’ya damga vuracak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2022 05:54

Yıllardır Türkiye’nin birçok şehrinde sahneye çıkan, güçlü kadrosu ve sahne enerjisiyle eğlenceyi doruğa taşıyan Cenk Telkıvıran Orkestrası, bu yaz yine adından söz ettirecek.

Haberin Devamı

 

GEÇTİĞİMİZ kasımda yayınladıkları ilk klipleri ‘Milat Saydım’ ve önceki ay çıkardıkları açektikleri ‘Niyetini Boz da Gel’ ile dijital platformlarda dikkat çeken orkestra aynı zamanda da yurtdışından konser teklifleri almaya başladı. Grubun kurucusu Cenk Telkıvıran, “Sezona hazırız. Bu sene Çeşme’deki beach clublarda ve Didim Yacht Club’da olmayı planlıyoruz. Bunların yanı sıra Avrupa’daki Türkler’den de teklifler alıyoruz. Yazın sonlarına doğru yurtdışına uzanacağız” dedi.

1 AYDA 800 BİN İZLENDİ
Sözü ve müziği Çağrı Telkıvıran’a ait olan ‘Milat Saydım’ ve Kenan Doğulu’nun hareketli parçası ‘Niyetini Boz da Gel’i grubun solistlerinden Cem Doğangil seslendirirken, yakında klibi çekilecek olan ‘Leyla’yı da orkestranın diğer solisti Atacan Ozan okuyacak. Cenk Telkıvıran, “Kenan Doğulu’nun parçasına çektiğimiz klibe çok iyi yorumlar aldık. Klip, Youtube’de 1 ayda 800 binden fazla izlendi. Leyla’ya çektiğimiz üçüncü klibimiz bir hafta içinde müzikseverlerle buluşacak. Edis’in seslendirdiği, benim bestem olan ‘Buz Kırığı’ ise 88 milyon tıklanmayla rekora doğru koşuyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!