Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın "Yenilenen yüzü ve tarzıyla OM|Paparazzi"

Güncelleme Tarihi:

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın Yenilenen yüzü ve tarzıyla OM|Paparazzi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2022 20:39

1984’TE Çeşme’nin ilk beach clubı olarak açılan Paparazzi bu yıl yepyeni yüzü ve hizmet anlayışıyla eğlence severlerin karşısında... İzmir eğlence sektöründe adını çok kısa sürede duyuran, OM Mistral ve ODA Sushi gibi başarılı mekanlarıyla fark yaratan OM Grup’un bünyesine dahil olan OM|Paparazzi, mekanın köklü geçmişini koruyarak, yeni trendleri misafirleriyle buluşturuyor.

Haberin Devamı


Yeni dekorasyon stilinde ilhamını wabi-sabi felsefesinden alan OM|Paparazzi, daha önce benzeri görülmemiş bir beach tasarımıyla 2022 sezonunu karşıladı. OM Grup’un kibirsiz asalet, huzur, dinginlik, sadeliğin güzelliği ve doğallıktan esinlenerek oluşturduğu yeni stilde ortamın derinlik ve dokusunu temsil eden taş, ham metaller ve ahşap gibi sürdürülebilir ürünler kullanılmış.

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın Yenilenen yüzü ve tarzıyla OM|Paparazzi


Son yılların elektronik müzik sahnesinin şahit olduğu en heyecan verici isimleri ağırlayan OM|Paparazzi, dünya çapında tanınan DJ performansları, etkinlik ve parti organizasyonları ile müzik severleri kusursuz eğlenceye davet ediyor.
OM|Paparazzi, füzyon mutfağı reçetelerinden oluşan zengin menüsüyle de yeni ve sıra dışı lezzetler arayan misafirler için cazip bir lokasyon. OM Grup dokunuşuyla daha kompleks ve kapsamlı bir menüyle sezonu karşılayan OM|Paparazzi’de lezzetleriyle İzmir’de fark yaratan ODA Restaurant yepyeni bir gastronomi anlayışıyla damak tutkunlarını karşılıyor. Ayrıca deniz kenarında akşam yemeği ile akıllara kazınan Paparazzi’de gelenek bozulmuyor, lezzetli menüye canlı müzik performansları eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Çağrı Doğuş ile Aramızda Kalmasın Yenilenen yüzü ve tarzıyla OM|Paparazzi


OM Paparazzi’de tekstil, bijuteri ve mobilya markalarına ev sahipliği yapan Atelier Concept Store, plajda alışveriş fikrine sıcak bakanların tercihi! Ayrıca home office çalışanların ihtiyaç duyduğu Kolektif House ve kahve severlerin en çok tercih ettiği marka olan Starbucks da plajda konumlanan markalar arasında yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!