Buca'da oryantiring heyecanı yaşanacak

Güncelleme Tarihi:

Bucada oryantiring heyecanı yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2021 12:39

Buca'da oryantiring heyecanı yaşanacak

Haberin Devamı

İZMİR'in Buca ilçesindeki Dere Kafe'de Belediye tarafından oryantiring yarışması düzenlenecek. Yarışmaya 18 yaşın üzerinde olan ve en az 3 kişilik takım kuran herkes ücretsiz olarak katılabilecek. Etkinliğe 'MelikJoy' olarak bilinen müzisyen Melike Erbey müzik dinletisi sunarak renk katacak.

Buca Belediyesi, salgın sürecinin ardından gençlerin keyifli bir yaz tatili geçirmesini sağlamak için 29 Temmuz'da son yılların gözde gençlik sporlarından biri olan ve 'yön bulma' anlamına gelen oryantiring yarışması düzenlenecek. Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Buluşması kapsamındaki oryantiring yarışmasıyla katılımcılar, harita yardımı ile doğal arazi koşullarında zamana karşı yönlerini bulup, bazı istasyonlara ulaşarak etabı tamamlamak için mücadele edecek. Ücretsiz olan yarışmaya 18 yaş üstü, en az 3 kişilik bir takım kuran herkes katılabilecek.

HEM SPOR HEM EĞLENCE

Ödüllü oryantiring yarışmasında birinci olan takıma 1500 TL değerince alıveriş çeki, ikinci olan takıma 2 aylık fitness üyeliği, üçüncü olan takıma ise Dere Kafe'deki bungalov evlerde bir gecelik konaklama ödülleri verilecek. 29 Temmuz Perşembe günü saat 18.00'da Dere Kafe'de start alacak organizasyonun ardından 20.30'da MelikJoy olarak bilinen müzisyen Melike Erbey gençlerle buluşacak.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!