Buca'da sahiplenilen engelli kedilere ömür boyu sağlık hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Bucada sahiplenilen engelli kedilere ömür boyu sağlık hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2021 10:24

Buca'da sahiplenilen engelli kedilere ömür boyu sağlık hizmeti

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA) - İZMİR'in Buca ilçesinde, Belediye Engelli Kedi Evi'nden sahiplenilen engelli kedilere ömür boyu ücretsiz sağlık hizmeti verilmeye başlandığı bildirildi.
Buca'daki Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Engelli Kedi Evi, özel donanımıyla can dostlarına 5 yıldızlı otel konforu sunuyor. Sokaklarda yaşanan kaza, şiddet, yaralama ve diğer nedenlerle engelli kalan 70 engelli kediye merkezde özel bakım sağlanıyor. Yaşadıkları travmadan kurtulabilmeleri için uzman personel eşliğinde özel ilgi gösterilen kedilerin 7 gün 24 saat boyunca bakım, beslenme, ısınma gibi ihtiyaçları da merkezde karşılanıyor. Son bir yılda 300 kediyi sahiplendiren Buca Belediyesi, Engelli Kedi Evi'nde konaklayan engelli kedileri yeni yuvalarına kavuşturabilmek için harekete geçti. Engelli Kedi Evi'nden sahiplenilen kedilere ömür boyu sağlık hizmetinin Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nden ücretsiz olarak verileceği duyuruldu.
Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, engelli 20 çocuk ve aileleriyle Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret edip, projeler hakkında bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!